Ehe..

det har inte blivit någon uppdatering på senaste för jag har knappt suttit vid datorn något alls. Men jag kan uppdatera lite snabbt nu innan jag ska iväg igen.

Senaste två veckorna har jag varit sjuk och besökt tre olika läkare, de har sagt att jag har allt ifrån öroninflammation till något sorts virus. Fint! Nu är det lite bättre iaf, hostar och har ont i halsen bara..

Jag har flyttat in i min supersöta och väldigt mysiga lilla lägenhet, det är totalt kaos i lägenheten och grejjer precis överallt..men så får det vara tills jag kommit på hur jag vill ha det. Älskling har sovit med mig första natten och sedan sov vi hos honom andra natten (vilket betyder att han körde hem mig klockan 5 imorse (Y)

Tusen tack till alla som hjälpte till med flytten, det uppskattas verkligen! <3

Förutom det har jag varit och ätit middag med mami, B, sis, bror + hans flicka på Jensens, supergott! Tradition i denna familj att gå ut och äta när någon fyllt 18. (: Efter middagen följde jag med till brors flickvän för att kika på valp, så äääckligt söt! Lite småkär i Elvis måste jag erkänna. Sedan vare hem till Hallsta igen. Mys!

Idag har jag varit duktig och ringt mälarenergi, mdh och lite annat. Försöker fixa internet till lägenheten också. Får se hur det går med det. Allt kostar så väldigt mycket! :O (fast det visste jag iofs...) Nu sitter jag hemma hos mami och väntar på att sis+vän ska komma ner på stan, vi ska till IKEA och handla lite kastruller (+ annat skit) innan de ska med hem till mig för middagsmys (Y)

Har ingen hemtelefon i lägenheten och kommer inte att skaffa det heller, bara ringa mobilen om ni vill något! (: Ahjuste, imorgon börjar jag på högskolan..spännande!!


(ledsen att inlägget vart så förvirrande och skumt..orkar inte tänka xD)


Vuxenpoäng!

Idag har jag samlat vuxenpoäng som aldrig förr...

Jag har betalat första hyran på MIN lägenhet !!
Hahaha, inte okej att jag tycker det är ascoolt ;)


hora, va ont det gör...

...öroninflammationen alltså.


Jag är opepp på livet så vi får se hur det blir med uppdateringarna här.
(I helgen flyttar jag, wiho!?)

Gästblogg

Tänkte bara börja med att förklara varför Simone inte har uppdaterat sin blogg på sistone.

Hon har spenderat väldigt mycket tid med mig! Och frågar ni mig, är de bäst!. Vi har haft fullt upp och inte haft tid att sitta vid datorn. Schemat har varit fullspäckat med filmmys och sömn. Igår hade vi även vägarna förbi Surahammar för att kolla på när några av mina vänner hade spelning där, dem va mycket bättre än vad jag hade förväntat mig eftersom det va deras första live-spelning någonsin. Efter spelning blev de efterfest i Hallsta hemma hos Nicke, så jag och älsklingen åkte dit och drack lite. Vi blev hämtade av Bark Sr. och vi däckade så fort vi kröp ner i sängen.

Idag då! vaknade vid typ.. eh.. 11? men låg och drog oss till ca 14 för vi var inte så pigga att gå upp efter gårdagen. När vi väl hade lyckats ta oss krafter till att gå upp så va det bara att ta bilen till västerås för älskling skulle städa, men när vi kom dit så hade barbamama redan städat, tack! Så jag kunde ligga och sova med älsklingen på soffan!

Nu så väntar vi på middag, de bjuds på lasagne och älsklingens mystvillingar kommer oxå och äter med sina respektive! Sjukt mysigt måste ja påstå! Sen har Kajsa kommit hem oxå..!

////////Sebastian


snark...

Jag är verkligen ingen morgon människa, inte alls!


Nu ska jag lista ut hur man beställer linser över internet (eller snarare hur man får reda på vad man har för synfel..ehe) och sen äre stallet som gäller. (mamma röstar dock på att jag ska till högskolan först och beställa nya csn papper. snark)

B&J

Har varit i stallet nu, det var mysigare än jag trodde att det skulle vara. (: Brukar vara så. Tyvärr var häststackaren halt, det suger men jag är inte förvånad med tanke på det superstora såret. =/ Menmen..

På vägen hem köpte jag Ben and Jerrys Phish food. Ska mumsa på den och dricka te senare (:


Måste även påpeka att jag har världens sötaste pojkvän!
Puss på dig älsk ;) <3

damnit.

Har legat hemma och tyckt synd om mig själv hela dagen.. Halsont is not the shit. ;P Men men. Mia ringde just och bad mig ta hand om ett av hästkräken. Jag är ju bara för snäll ibland.. (;

Aja, pallrar mig iväg mot stallet, hörs o ses.
<3

Grattis !

Ett stort grattis på födelsedagen till min lillasyster Kajsa som fyller hela 18år!
Nu känner jag mig gammal och grå.. ;)


Hoppas du har en grym födelsedag sötaste du, älskar dig <3


Den enda bilden jag hittade..

why do I still care?

12.27, vaknade för en halvtimme sen kanske. Sjukt nice att bara sova bort halva dagen..somnade iofs rätt sent inatt, men äsch! Nu ska jag ringa posten och fråga vart min post tar vägen, för jag får den då inte. Sen blire stallet! :)

Pussva!

utan dina andetag..

Kunde verkligen inte somna inatt, så jag var vaken. (logikens mästare  ;) Klockan 7 stod jag i duschen, för att hinna innan de stängde av varmvattnet. Fint värre. Sen kom älsk hit vid 8 och då kunde jag minsann somna en stund, suck! ;) Vi tog oss till banken så jag kunde hämta skatteåterbäringen sedan vart det Köping där älskling skrev på papper för nya jobbet (GRATTIS SOM FAN ÄLSK!) efter det vart det hallsta, älsk fixade med papper till arbetsförmedlingen och sedan vart det ääntligen pizza! (om, som, att jag längtat efter pizza.. jävla millis fel! ;) Vi åkte förbi MIN lägenhet också, vinkade lite (; Längar så till jag flyttar in! :D

Resten av eftermiddagen/kvällen spenderades i sängen framför Angel, inte min favorit serie men helt okej måste jag nog säga (; sålänge jag umgås med älsk känns allt awesome! (ellerjanästaniaf, ellervadsägerduälsk? ;P)



Imorgon äre stallet som gäller, pussva!

sömnlös.

07.10 och jag har fortfarande inte somnat.
har duschat och läst twilight istället. Finfint.

Aja, lär väl somna snart, hoppas jag...

04.07

och jag sover fortfarande inte. Har nästan bäddat ner mig iaf, känner mig dock inte speciellt trött. Saknar min älskling galet mycket. Sämst att jag hade kunnat sova där inatt, horliv ;P Menmen, han kommer förmodligen och väcker mig om ett par timmar. <3 Finaste älsk.

Så vad gör jag mitt i natten?
Jo, jag tittar på tv utan ljud, lyssnar på musik, msn:ar, tittar på sorgliga videos på youtube och kikar runt..funderar på att duscha eftersom fanskapen stänger av varmvattnet imorgon. Hmm..

Snart blire sova...

natten med kent.

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så

Yatta!



Vimmelbilder <3
.....
harjaghört ;)

lycka

Jag är bara så stört nöjd och lycklig just nu. Mitt liv <3

maha.

Jag är dålig på att uppdatera ibland, men sanningen är att jag knappt suttit något vid datorn sen jag skrev sist.

Har överlevt kock-jobbet utan att döda någon, sjukt jävla stolt. Har ridit Maigalady massor och varit så sjukt nöjd med mig själv och henne. PUSSPONNY! Har varit massor med min älskling också, det är verkligen livet att bara mysa sönder med babe. <3 Igår fick jag för mig att vi skulle till Godisstoppet, Hummelsta. Så jag tog med lillsis Emma och så fick älskling köra dit. Sedan vart det stallet och uteritt. Emma red lilla Filuren och jag red Maigalady, sjukt mysigt! Tror Emma uppskattade det avslutet på sommarlovet, godis och hästar. <3

Har kikat på MIN LÄGENHET också! SJUUUUKT FIN! Tror verkligen att jag kommer att trivas, även fast det är i Hallsta ;P Det blir nog jävligt bra det här. Hoppas på att få flytta in 1/9 :) Annars blire 1/10... Fatta vad sjukt, JAG FLYTTAR HEMIFRÅN SNART!!!! :D :D :D :D


Åååhhh, livet känns bara så bra!
:D

-

Idag har matlagningen och allt runt omkring gått jättebra. Har hunnit städa lite också. Känns sjukt bra! Inte behövt stressa något alls och hittills har ingen blivit sjuk, weei! Det vart tacos idag, mycket uppskattat av såväl elever, ridlärare som besökare. :D Ibland kan jag visst. ;P

Imorgon blir det korvstroganoff med ris. Det ska bli spännande.
Sedan är det bara hamburgare och städning kvar, sedan är jag klar!



 

SJUKT NICE!
<3

God morgon världen.

Nu blire en snabb dusch innan jag måste leta mig mot stallet. Idag ska jag börja tidigt så att allt är klart när de hungriga eleverna stormar upp för trapporna. (; Det ska gå!


All I need is you,
 it is all that I'm breathing for.
<3

SUCK

Jag orkar inte ens skriva om dagen. Katastrof och kaos bara!!! Usch, trodde aldrig att dagen skulle ta slut och när den väl gjorde det skulle jag ha behövt minst två timmar till bara för att hinna med allt annat. Nej, imorgon blire nya tag och då ska jag försöka hinna städa nerevåningen också.

Nu blire nog sova snart.


Älskling, jag saknar dig massor redan! :(

Nervöst..

Jag är seriöst jättenervös inför matlagningspremiären idag. Hua! Tänk om jag blandar ihop allt så att barnen blir jättedåliga :( Det skulle vara katastrof. Nej, det blir till att läsa på lite till innan jag cyklar dit och börjar laga mat.

Köttbullar och potatis med brunsås blir dagens rätt..
önska mig lycka till!

Dubido

Så var ytterligare än dag slut, fan va tiden går fort! Redan 11 augusti, helt galet!


Nu ska jag försöka sova ett par timmar innan det blir matförgiftning...fint värre. ;P
Nattinatti sötnosar <3

AWESOME!

Alltså, puss på idag!!! VERKLIGEN PUSS!!!

Jag har...
- blivit erbjuden en lägenhet
- kommit in på mälardalens högskola - psykologi
- ridit maiga x2 (PUSSPOLLE!)
- gosat med bästa challeman
- myst med underbara människor
- fått jobb resten av veckan

åååh, jag är bara SÅ glad!! :D
PUSS

you and me

Borde verkligen försöka sova snart, men känner på mig att jag bara kommer ligga och vrida och vända på mig..känns så ovärt då. Behövde visst inte vara i stallet förrän vid 11-12 tiden, perfekt! Får sova lite längre och behöver inte stressa så mycket på morgonen, jag är nöjd. (: Ska komma ihåg att ta med mig lunch också.



Saknar redan min älskling massor, hoppas vi kan hitta massa tid att umgås i veckan..annars kommer vi inte ses förrän på fredag. Det är fucking många timmar till fredag. :O


PUSS!

Gårdagen/kvällen var mys, vi tittade på lite Greys med sis och sedan vart det även Liftarens guide till galaxen. Hämtade mami och B tidigt och återvände till filmtittandet. PUSS på att sova med älskling alltså. <3

Idag har vi haft en riktig softardag. Först mysmorgon och sedan guitar hero med sis. Efter det kom Coffe (Sebastians kompis) och hämtade oss så drog vi till Jonas och lagade+åt tacos. FINT värre! Det spelades tv-spel, datorspel, pratades tatueringar, tittades på film och så sov vi lite...eller ja, jag och sebastian sov lite. xD Fick skjuts till centralen av Jonas, värsta snällt. Älsk åkte med Coffe hem till Hallsta.. :(

Puss på sånna här dagar! Jag bara älskar livet ibland!!
Nu blire fika och filmtittande. Ska vara på Hamre klockan 10 imorgon..


Wei

Jag känner mig som en ny människa! Tänk vad en dusch och sömn kan göra alltså. PUSS. Nu skulle jag till och med kunna överväga att lämna sängen igen. Ojojoj ;P Måste iofs upp snart för om typ en timme ska vi börja rulla mot hallsta och min älskling! <3

FUCK IT!

Skrev ett fucking långt inlägg men det försvann. FUCK IT!
Nu, dusch.

Lägenhetsuppdatering

Maha, glömde skriva det igår..

På söndag ska jag på en lägenhetsvisning! Det ni!! ;P

Hmmm?

Har drömt sjuka drömmar de få timmar jag sovit..och när jag vaknade var det blod under kudden. HM. Eftersom jag inte har något sår som blodat har jag antingen hostat blod eller blödit näsblod....men det borde väl synas? Eller? CP.

Nu blire matfix och sedan stallet.
Herrå.

God natt.

Nu är det dags för mig att rikta min uppmärksamhet mot Twlight boken istället. Sedan är det SOVA som gäller. Ska upp absurt tidigt imorgon och är inte det minsta pepp. Inte ens liiite. Suck. Aja, hoppas på att få pengar snart iaf.

Godnatt alla söta människor.
Pussva!

You're the only one.

Jag älskar verkligen min Sebastian så galet mycket!!

Saknar dig redan och jag vet att jag är knäpp..du åkte nyss och vi ska ju ses igen imorgon. Men ändå. Hade SÅ gärna varit med och badat men jag måste ju jobba. :( Vi får ha poolparty en annan gång.. Hoppas du har kul iaf! PUSS! <3


12 juni 2009

Mayhem

Haha! När jag kom hem var jag så trött att tanken på att duscha fick mig att sucka tungt. Lyckades dock övertala mig själv att duscha och nu är jag lite piggare. Har startat en maskin tvätt och har en på g efter, städat undan LITE i rummet och bäddat rent. Känns skönt! Ville verkligen baka men det fanns inte grejjer hemma till det. SUCK! Aja, får bli en annan dag. Undra om jag ska vara överambitiös och laga mat idag. Hm. Värt att fundera lite på. ;P


Snart kommer älskling hit!!!! :D
Han har jobbat hela dagen och jag tycker verkligen synd om honom, dels är det asvarmt och så är han allergisk! :( Stackarn. Vi ska nog bara mysa lite innan han smiter hem till sin pool. Fusk! Jag hade lätt följt med om jag inte haft hästarna imorgon.



 

Aja, skriver nog lite senare igen.
Harebrahej!

JAHA!?!

Direkt efter att jag publicerat detdär ringer min chef och säger att det kommer två till ridskolehästar + en privathäst som ska skos. Så helt plötsligt var det 9 hästar. SUCK SNARK!

Ska släppa ihop de "nya" med de andra ridskolepollarna också. Jag lovar att någon kommer göra illa sig. Typ jag.


Skjut mig?

Är så absuuuurt trött just nu, vet inte ens om jag överlever en dusch utan att svimma...eller dö. Okej, överdriver litegrann men trött är jag! Det gör ont i hela min fucking kropp. Hej, jag har inte ridit på hela sommarn, dags att rida barbacka 1½ timme, BRA PLAN! Ehe. Nej.

Alla hästarna skötte sig superbra idag, vissa var lite stressade och vilda medan andra var kolugna och bara luffsade på. Jag lär ha sisådär en miljard fästingar...USCH! 16 hästar hann vi med idag, tar de andra 6 imorgon bitti. Härligt värre. Är jag inte ens en nyans brunare efter detta så kommer jag nog hoppa framför en lastbil.


Nej, nu måste jag duscha bort allt hästdreggel och smuts.
Sen blire fan kladdkaka!

Fucking tidigt.

Jag är veeeerkligen inte någon morgonmänniska, usch! Kvällen<3 säger jag bara. Hur som helst så är jag vaken och cptrött nu, har ett supersvullet ringfinger (fint värre!) och känner verkligen inte för att lämna sängen.


Hästliv vareva...?

Love story

(I brist på rubrik får det bli låten jag lyssnar på just nu. Bra plan.)

Det vart ingen kladdkaka, mamma bjöd på vaniljknytten(?) istället. Balkongmys är inte fel, speciellt inte på vår balkong, den är sååå mysig! Ska snart däcka så jag kanske orkar upp imorgon. Ska cykla till Hamre redan 07.30 imorgon. Absurt tidigt måste jag nog påstå. ;P


Äsch. Jag gillar verkligen mitt liv just nu.
PUSS och godnatt.

Jobb.

Jahaja,
det vart jobb imorgon + lördag .. Värsta softa jobbet. Ska leda hästarna till och från hovslagaren/hagen. xD Haha. Inte helt fel att få betalt för det. Ehe. Aja, dags att sova snart alltså, ska cykla härifrån halv åtta imorgon. Sjukt tidigt.


Hästliv alltså <3


Kvinna förfan!

Jag håller just nu på att laga mat, leta lägenhet och vara social på msn samtidigt...skriver detta inlägg också. KVINNA FTW! ;P

Det gick bra att rida hästarna...
Bara typ 5 hästar (av 18?) som dampade lite när det kom en flock kossor galopperandes i hagen brevid vägen. EHE. Jag satt då på coolaste hästen i stallet och kände mig säker. Bromsklossarna <3

MYSIGT som fan att rida barbacka hem, men lite sorgligt att sommaren är slut för pollarna :(
Äsch..


Nu bränner jag snart min mat, damnit.
HERRÅ!

Herrå!

Nu drar jag till stallet !


Det ska bli så mysigt att rida hem ridskolepollarna från betet, ser verkligen fram emot det! Stallhäng först  ;)

Twilight

Ååh, jag älskar verkligen Twilight böckerna, inte lika mycket som HP, såklart, men ändå. Så sjukt bra böcker. Får säga åt mig själv många gånger innan jag lägger ifrån mig boken.. Hehe. Läser om andra boken igen, vet inte hur många gånger jag läst den redan. xD


Överväger att joina mamma på balkongen och sola lite, men det blir nog en dusch och sedan stallet istället. Kan lika gärna hänga där som här hemma. ;P


Pussva!

Jaja...

Ställde klockan på 10 men tror ni jag vaknade då? Nej. Drömde sjuka drömmar om människor utan ansikten som halshögg rika gubbar med stora hundar och träd inomhus...och en röd matta. Wtf lixom?! Aja, det blir nog fint tillslut.

Verkar inte finnas några planer för dagen förutom hästarna så jag ska chilla. NICE! ;P


Natti!

Nej, nu ger jag upp datorhängadet för idag. Måste försöka sova lite.
Förhoppningsvis händer det något skoj på dagen imorgon, annars äre bara hästarna på kvällen. Hursom hoppas jag på fint väder! (; (och så hoppas jag att Sebastian slutar tidigt imorgon ;)




Nattinatti, pussva.

Justja!

Åkte inlines med Milli någon dag också..vet ej om jag skrivit det redan xD Men hon var grymt duktig...ellerhurvarenumeddetdär? ;) Ramlade bara en gång och fick ett litet skrapsår (Y) LÄR göras om..typ varje vecka ;)

Har åkt inlines med älsk också. Haha, det får jag inte glömma.. Vi var feeett duktiga...eller okej, han var duktig iaf! Jag höll mig på benen. ;P Vi lagade mat idag också. HAHA! Han är verkligen gryyymt duktig på att laga mat ;) Ojojoj...


Nej, nu ska jag nog försöka sova snart. (:

PUSS!

Ajrå, det här med att hålla bloggen uppdaterad sprack visst..ehe. Men jag ska uppdatera om de senaste dagarna iaf. (:

Måndag mittinatten.
Möter Sebastian som just kommit hem från Wacken, Tyskland. Vi snackar skit och myser till tidig morgon (8 om jag inte minns fel xD) sen premiär badar han i sin pool och vi äter middag med min familj för nana och babe ska till Spanien ett halvår. Sen vare hämta Jennymasken och dra tillbaka till Hallsta som gällde. Där vare fest och Jenny var pepp, jag och Sebastian var mest trötta men det var rätt trevligt ändå (; Båda däckade innan midnatt! Tummen upp vafan!

Tisdag.
Vaknar vid 10 och går upp typ en timme efter. Jag premiärbadar i poolen och det var fucking kallt först. Sedan äter vi mat med hans familj, nomnom ;) Älsk ville spela volleyboll med några vänner så vi drog dit en timme eller så. Jag lärde mig två saker, bara för att termometern säger att det är varmt stämmer det inte och volleyboll är sjuuukt tråkigt att titta på ;P Ehe. Sen vare tillbaka till Västerås för att hälsa på Mikelii i sin nya lägenhet (som var fucking awesome!) och sedan inhandla pajgrejjer och baka paj! Vi är så sjukt grymma... (; Överraskade Jennymasken vid midnatt och sjöng samt bjöd på paj med vaniljsås, det är ju inte varje dag Jennymasken fyller 20. Åkte tillbaka till Hallsta och somnade väl vid 8 igen. Fintvärre (Y)

Onsdag.
Blir väckt vid 11(?) och inser att det är fucking varmt ute så det blir bada i poolen igen. Inte helt fel med pool på tomten alltså :D Det var sjukt nice att bara flyta runt på luftmadrassen (med ryggstöd) och snacka skit med finaste älsklingen! Sedan drog vi till Köping en sväng för att älsk skulle söka jobb, sommarstängt osv..cp. Men det var mys ändå. Köpte mat på något thai (?) ställe i hallsta och tog med hem. Sedan vare film mys som gällde, fast jag somna. Ehe. Skulle sjukt gärna ha badat men Västerås kallade så vi åkte återigen tillbaka till gurkstaden, denna gång för att träffa Milli en stund samt "förfesta" med Jenny och Cicke!

Allt som allt har veckan varit sjuuukt fin hittills, puss verkligen!

Imorgon ska jag vara med och rida hem ridskolehästarna från betet, vilket förhoppningsvis betyder att jag ska snacka massa skit med Milli och Mikelii hela vägen hem. På fredag ska jag ut och mysrida Maiga tillsamans med LillaSara på Filuren. Sedan blire Hallsta och förhoppningsvis poolhäng med trevligt folk. På lördag ska älsk vara chaufför och sedan ska vi vara barn/hundvakter ett tag. FINT!

Jag är verkligen sjuuukt lycklig, har vääärldens finaste älskling och livet är bara alltmänt nice!
PUSSVA!



Detta inlägg vart liite längre än det var tänkt, äschdå! (;
Inatt sover jag ensam och det suger. (måste ju vara lite negativ, så ni vet att jag fortf är jag ;)

SATC

Spenderar timmarna med att titta på satc. Så sjukt bra serie. Love it!
2½-3½ timme kvar...iiih! Jag längtar fan!






Usch, jag är som besatt. Skjut mig? (;

6-7 timmar ..

Alltså iiih! Om 6-7 timmar är Sebastian tillbaka i gurkstaden. Jag ska möta honom när han går av bussen och följa med hem till honom. :) Åh, så glad!

Tittar på The Dark Knight för att fördriva tiden, blir nog lite sex and the city sen också. Fint värre.
Livet känns fint!

Pussva.

Tusen tack!

Vill börja bloggen med ett stort tack till Amanda för den urfina designen.
Jag är såååå nöjd, tack! :D

Amanda kan ni hitta här och här. (:

RSS 2.0