"I min värld är alla ponny" ..

Så var det dedär med uppdatering. Jag ska verkligen försöka bättra mig.

Hm, vad har hänt sen sist då? Filmkväll + tacos hos mystvillingarna. Jag och Frida gjorde maten och sedan fick Cicke, Matte och Möller plocka bort. ;P Cicke och Jenny åkte iväg på fest medan jag, Möller, Frida och Matte stannade hemma hos tvillingarna och tittade på film. GI Joe och Horton varte. Lätt att gissa vilken av filmerna jag gillade mest? ;P Jag och Frida snackade en massa medan Matte och Möller var chaufförer. Gillar verkligen den där bruden en massa ;* Kvällen slutade vid 3.. xD

Jajuste, var ute med Milli+hennes kompis Sara i fredags också. Det var fan asnice! Började med att jag och Möller var på bio, Zombieland.. Klart sevärd! Sen gick vi hem till min mami där jag fixade iordning mig, Möller drog på fest i hallsta medan jag drog till Pitchers där Milli+Sara var. Satt där ett tag innan vi drog till BilloBob. Ville dra vidare till Strike och sjunga karaoke men dom hade stängt så det vart subway istället. Bästa älsko kom och hämtade mig sen. <3

Har ätit hemma hos Mami och Björn också, tacos! Storhandlat med dem på maxi, det var nice! Borde alltid handle med min mamma i närheten, hon är awesome på att vara ekonomisk ;P

Red Pinnen förra onsdagen och det var fan askul! Så mysig häst. (Jag är svag för hästar med mycket personlighet ;) Ska rida honom idag och imorgon också, mys. (: Följt med Hanna ut till hennes unghäst Quinny också, vilken liten pärla det där är! Genom snäll och enorm personlighet verkligen. Igår hängde Hanna på henne medan jag ledde henne flera meter utan att hon ens vickade på ett öra. Pusspolla.

HM. Minns faktiskt inte vad mer som hänt som kan tänkas vara värt att berätta om.
Snart blir det stallet, ska ha hand om Challemannen (Charliiieee) och Pinnen ..och så har jag insläppet..tur att det är fint väder i alla fall. ;P


dåligt..

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera bloggen, förlååt. Hinner faktiskt inte skriva speciellt mycket nu heller, ska ner till tvätten om någon minut. Torktumlarn och jag är fortfarande inte överens.

Sjukt sugen på att se senaste Harry Potter filmen igen, någon som vill fixa den till mig? Tack! ;)


Vill skicka hälsningar till min mormor som skulle ha firat 66år igår.
Vila i frid, fina du <3
(Ofattbart att det snart är 14år sedan hon lämnade oss.)

Iggy

Måste lägga in ett litet inlägg till Iggy, den första (och enda) kameleonten jag mött, som tyvärr avled imorse.
Vila i frid söta du :*


måndag..tisdag..

Måndag.
Mobilen ringde strax innan sju, Hamre ville att jag skulle komma och jobba. Vart hämtad 20 minuter senare och åkte tillsamans med Li till stallet. Jobbade där till 16 ungefär. Li hade det askalas, massa hundar att springa lös och leka med, massa spån och hö att hoppa i och slippa koppel en hel dag ;) Hon charmade (som vanligt) alla hon mötte och vart halvt adopterad/kidnappad av gymnasie-elverna ;P Dog typ när vi kom hem, båda var supertrötta. Vart pizza till middag (har ätit det alldeles för ofta..) och sedan mys med älsko.

Tisdag.
Upp vid 5 för att ta en promenix med Li innan jag tog bussen till Strömsholm. Var med Fräze där halva dagen för att hon skulle hältutredas..igen. Nu är det nästintill bestämt att hon ska triangelmärkas, försäkringsbolaget ska bara gå med på det också. Fräze hade halvdamp tillochfrån (eller snarare tills hon vart drogad ;) men skötte sig fint ändå. Challemannen var också inne en sväng, stel osv men förhållandevis fräsch. Tillomed Grållemannen kom förbi Strömsholm :P Vet dock inget om hur det gick för honom..

Hem och ut med skruttan som varit ensam lite för länge (enligt mig). Hon har dock skött sig exemplariskt! <3 Nu ska vi nog vila lite. ;P


Lördag..söndag...dagarna försvinner.

Lördag:
Slappade halva dagen med älsko, sis och Li. Mysigt värre. Det åts pizza, tittades på film och så satt vi vid datorn. ;P Sen stack jag och Li iväg till stallet samtidigt som sis åkte hem. Li tyckte att stallet var superläskigt och var minst sagt utmattad på bussen hem. Vart en myskväll med Sebastian och Li. (:

Söndag:
Slöat halva dagen, efter frukost åkte älsko hem för att luncha med sin familj. (Hur mycket kan han äta?!? ;) Jag har städat lite lätt, dammsugit och diskat..Så tråkigt. Ska ta ut skruttan vid halv fyra och sedan ta mig till västerås. Blir stallet en sväng med Hanna, ska få träffa hennes Q och sedan familjemiddag hos mami. <3

TJING!


Inflyttningsfest

Igår hade mystvillingarna sin inflyttningsfest och självklart var jag och mysmöller där. <3 Det var urskoj och en hel del folk! Lite tråkigheter på slutet men det är sånt som händer. Träffade grabbarnas trilling (inte träffat sen 20års festen ;) och Svehla (inte träffat på tre år.. xD), kulsomfan! ;D

Idag har vi hittills druckit läsk och jag+Kajsa åt upp det som var kvar av hennes pizza..älskling är lite kräsnare och är iväg och köper sig en egen pizza..med rätt "pålägg". xD

Kanske blir filmkväll ikväll, annars blir det nog bara mys. Men först, stallet!
Tjing!


Fredag

Sådärja..redovisningen gick helt okej. Känns som att min grupp missförstått uppgiften lite men läraren verkade nöjd ändå. Man gör det bästa av situationen.. ;P skyndade mig ut till stallet för att fixa pollarna innan det bar av hemåt igen. Tog ut skruttan i regnet och nu har vi bäddat ner oss i sängen ;P

Usch, inte pepp på något idag..


Ahjuste, det bästa idag är nog att min mobil sakta men säkert tar livet av sig. FINT! (Y)


Godmorgon fredag.

Så mysigt när klockan ringer redan vid 6..man blir så pepp på livet! ;P Ska snart ta ut skruttan en sväng innan det bär av till skolan för redovisning. Ehe. Jag är inte det minsta nervös, åhnej. (; Jaja, det blir säkert awesome.

Sen blir det stallet en snabbis innan jag åker hem igen. Bästa Sebastian ska ta ut skrutt när han kommer hem efter lunch, så slipper jag åka fram och tillbaka hela tiden. (:

Nu måste jag äta frukost.
Tjing!


Sebastian Möller, min älskling <3

 


Jag älskar dig så oerhört mycket, du är den jag vill bli gammal med, den jag vill uppleva saker med och leva med..resten av livet. Du är min favoritperson och den första jag vill se på morgonen, den sista jag vill se på kvällen och den enda jag vill spendera all tid där imellan med. Du är min älskling, nu och föralltid. <3



"Every morning I still wake up and the first thing I want to do is to see your face."

"We're so arrogant, aren't we? So afraid of age, we do everything we can to prevent it. We don't realize what a privilege it is to grow old with someone. Someone who doesn't drive you to commit murder or doesn't humiliate you beyond repair."

"I know what it is not to feel like your in the room until he looks at you or touches your hand or even makes a joke at your expense, just to let everyone know... you're with him. You're his."





Har just haft mysigaste kvällen ever och är sveriges lyckligaste, älskar min fina Sebastian så oerhört mycket. Får jag vara såhär lycklig resten av mitt liv behöver jag inget annat än min älskling.

Nu ska Li ut på kvällspromenix och sedan är det sova som gäller..
Pusshej, godnatt!

Torsdag.2

Har varit och handlat, duuktigt värre. Li måste ha sovit medan jag var borta för hon såg ordentligt trött ut när jag kom tillbaka. Ätit lunch har vi också gjort (Li äter faktiskt maten nu!! :D)

Snart blire promenix i kylan och SOLSKENET..sen diska..och kanske dammsuga. ;P
Pusshej


Torsdag

Haft världens mysigaste morgon med Li och älsko. Sebastian är hemma från jobbet idag pga huvudvärk och yrsel, slog i huvudet för någon vecka sedan och har mått dåligt tillofrån sen dess =/ Nu är han hemma hos sina föräldrar och vilar upp sig i alla fall (: Hoppas det är bättre imorgon!

Snart ska jag ta mig till affären, lämnar Li hemma sålänge. (:
Tjing!


myskväll!

Jag och Li har myskväll för oss själva då Sebastian är nere på klubben och spelar. (: Vi har tända ljus och filmer. Mysigt värre! Li har dock somnat nu så jag kikar på senaste HP filmen själv. (:

Dags att sova för mig också snart..
Puss!


Soft dag..

Lilla Li har verkligen haft en softar dag idag..mest sovit hela tiden. Haft några damp-race men de varade inte så länge. ;P Sötsak det där! Har lyckats lura i henne lite mat också, mahaha!

Söthunden <3


Jahaja.

Så har snart ytterligare en dag gått. Suck! Försov mig imorse, vaknade tio minuter innan bussen skulle åka. Inte bra alls! Ringde och pratade med en som också läser kursen så det ordnade sig med grupparbetet vi ska redovisa på fredag i alla fall. Min favorit kurskamrat kommer snart att hoppa av och det känns ganska sämst faktiskt. =/ menmen..förstår henne.

Så, idag har jag läst, tittat på filmer/serier, varit ute med hunden och missat min tvätt-tid. När jag kom på att jag hade tvätt-tid (ca en timme efter att den börjat) hade någon redan snott tiden. Just min tur. Så det blir tvätta en annan dag ist..suck!

Nej, snart ska jag pallra mig till affären och handla lite. Bra plan.
Tjing!


ahjuste, bjuder på två bilder (den på Li är jättesnodd från ena ägarens blogg..)



och denna bild på älsko måste ju också publiceras.. ;P


Lilla Li

Efter att Sebastian kommit hem och hälsat på hunden (det tog bara fem minuter innan han kallade henne älskling..hur ska detta sluta?!) så promenerade vi tre hem till Sebastians föräldrar. Där bjöds det på hamburgare och pommes, mycket uppskattat! (Torrfoderstrejkande Li fick smaka lite och tyckte att det var namnam.) Hon har hittills charmat alla hon mött och skött sig exemplariskt.

Försökte övertala henne att sova på det mysiga täcket jag lagt på golvet men vaknade flera gånger inatt av att hon var uppe i sängen..suck. Varken jag eller Sebastian orkade säga nej så nu är hon sängsovare, som tur är sover hon iaf vid fötterna. :)

Snart blir det en långpromenix och sen får vi se vad vi hittar på.
Tjing!


Lilla Li

Bussresan hit gick awesome, inget gnäll och hon sov i mitt knä hela resan! (;

Hon har nu undersökt hela lägenheten (det gick fort ;) och lekt med alla sina leksaker i omgångar..bollen är helt klart favoriten..den ska helst kastas om och om och om igen. Bollmani? (; Har fixat ett sovställe åt henne, tror nämnligen inte att Sebastian uppskattar om hon sover med oss i sängen.. ;P

Såfort hon hör ett ljud springer hon en vända genom lägenheten som avslutas hos mig med lite gnäll.. Haha, söt! Till och från ligger hon faktiskt och halvsover, hoppas på att hon ska somna helt snart. (:

Läskigt söt hund det här!


Badobidam.

Har varit på föreläsning nu på förmiddagen, vääldigt intressant. Föreläsaren vi har nu är verkligen awesome! Lär mig massor på hans föreläsningar, hoppas vi har honom även i de andra delkurserna. :)

Var ute med Sigge en sväng också..han var lika knäpp som vanligt, skulle kasta sig ut framför bilarna osv. Tur att man är uppmärksam. ;P Tänkte sno lite mat av mami (luuunch) och sedan ska jag hämta upp Li på centralen (:


Tatueringen är så söt sååå! <3


091011

Middag hos mysbröderna med nääästan hela familjen mys <3 Frida är typ grymmaste kocken ever, för att inte tala om hennes bakningsskills. Awesome!

Cicke tatuerade en streckgubbe på mitt ben så nu är jag aldrig någonsin ensam igen ;P
Pussva!


Bästaste!

I fredags tog jag och älsk(!) det lugnt, hängde hemma hos mig med godis, film och spel. Lördagen började tiidigt, pga stalljour, vi gick upp redan vid 6.20 för att åka och mata samt släppa ut hästarna. Var klara till 10, då hade vi fixat allt till Challe och Fräze också. (: Däckade efter en snabb frukost här hemma. Sen kom mami och B samt Kajsa för att hjälpa till att fixa min lägenhet, såååå snyggt här nu! Ska bara ställa upp grejjerna på hyllorna och stryka gardinerna (; Jag och älsk åkte tillbaka till stallet för att ta in hästar, fick hjälp av två snälla stallbrudar <3 annars hade det nog tagit en halv evighet.. Efter det borstades och fixades Challe, Fräze och Baronen (: Challeman fick även racea av sig den värsta energin i ridhuset. Tjoho!

Middag hos mami och B innan vi kidnappade Emma (syster) med hit. Hon tyckte minsann att lägenheten är urmysig och jättefin, skoj! Efter en snabbshopping på ica (chips, läsk, popcorn) satte vi igång ett film maraton. Har nog sett fem filmer eller något. xD Emma tog sovmorgon imorse (;

Nu är älsko och Emma på ica (igen!) för att shoppa glass, måste ju ha något att knapra på till nästa film, Pretty Woman! Sen bär det av hem till mystvillingarna där det bjuds på middag, snajjsigt värre.



Jag har verkligen den bästa älsklingen! Hur många känner ni som frivilligt skulle gå upp klockan 06.20 en lördag för att köra bil till stallet och hjälpa till med hästarna, trots att denne är rädd för hästar och allergisk mot hö?!
Så glad att jag har min fina älskling <3


egoegoegoego!

Jag vet inte riktigt vems briljanta idé det var att ge mig en cam...
men här har ni (LITE AV) resultatet ;P















Förresten, har jag talat om att jag fyller 20 snart...det kan man inte tro (;

You and me

Forgetting all I'm lacking, completely incomplete
I'll take your invitation, you take all of me now

I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you

There's nothing else to lose, there's nothing else to find
There's nothing in the world that can change my mind


Hanging by a moment here with you


iih.

Ibland skrämmer jag verkligen upp mig själv och det är så otroligt onödigt. Hej försvarsmekanismer. Jag är nästan alltid inställd på att det värsta kommer hända..det är rätt skönt när det inte gör det men känslan av lätt panik är inge vidare.



Usch! Jag måste sluta tänka så mycket.
(Det är inte lätt när det känns som att jag har allt att förlora..kan jag inte bara få vara lycklig?)


Wiho!

Igår spenderade jag och Sebastian (haha Mikelii, inte älsk, fast det är han, utan Sebastian ist..nöjd?!) halva dagen med att städa hela min lägenhet och det vart så sjuuuukt fint! Glad glad glaaad! Sen hämtade vi hem min tv och allt till den (playstation med gh ;)

Förhoppningsvis kommer mami och B förbi i helgen och sätter upp mina hyllor så även de sista flyttkartongerna kan flytta ner i källaren. Sen äre bara gardiner och tavlor som saknas.. ah, taklamporna ska upp också xD Ääsch, bjuder på bilder när det börjar kännas "klart" (:

Nu ska jag äta frukost och sedan bege mig till stallet tror jag minsann, plugg med Pauline senare idag (:


you're the only one <3

Jag trodde inte att det var möjligt men det gör ÄNNU ondare i huvudet idag. :( Suck! Så nu ligger jag nerbäddad under duntäcket och äter upp älsklings ostbågar (A)

Ska snart orka ta mig iväg till stallet..


suck.

Måste säga att det är sjukt drygt med huvudvärk. Eftermiddagen har spenderats halvsovandes hemma hos mami. Sitter nu här och väntar på att nästa buss ska åka så jag kan ta mig hem. Usch.

Ovärd dag.


Hej tisdag.

Idag känns som en dålig dag. Har fucking ont i huvudet och är helt absurt trött. Opepp opepp opepp! Men det är bara att ta tag i dagen, börjar med frukost och sen blire bussen till föreläsningen.

Tjing.


Myyyys

Har just kommit hem till älsko efter en urmysig dag i västerås :)

Började med att luncha nere vid hamnen med Milli och Michelle, när vi just var klara kom mami och Sigge förbi så vi bestämde oss för en fika där med dem. Vart kvar väldigt många timmar, snackade skit och myste i solen (för kanske sista gången i år ;) sedan vandrade jag och Milli vidare på stan en stund, snackade massor och bara hade det skönt innan hon tog bussen hem och jag vart hämtad av älsk+kompis (:

Nu äre snart GH spelande, får se om jag vågar mig på att prova...eller om det bara kommer sluta som sist, att jag blir förbannad och stormar iväg ;P
(Vadå dålig förlorare? ;)


tvättuppdatering..

Torktumlarn är en elak uppfinning!
(För att inte prata om torkrum som ser ut som något från en skräckfilm...vad är grejjen med senapsgula väggar?! :S)



Min nya bästa vän....eller?!

tvätta tvätta bort din sura min..

Jahaja, alltid lika mysigt att gå upp alldeles för tidigt....speciellt när man ska tvätta. Min absoluta favoritsyssla i hela världen. SÅ härligt att bära ner den alldeles för tunga tvättpåsen, komma på att man glömt tvättmedlet i lägenheten, gå tillbaka igen och tillslut lyckas få in allt i tvättstugan. Då är det sorteringsdax!! :D:D:D In med tvätten, tvättmedel, sköljmedel och förhoppningsvis startar maskinen när man trycker på start-knappen. Sen äre bara att vänta tills tvätten är klar för att kunna tvätta lite till och TORKTUMLA!! Efter det ska allt VIKAS, vikaviakviiiikaaaaaa innan man får bära upp kläderna igen.. Wiho!


(måste dock tillägga att nytvättad tvätt luktar awesome och när tvätten precis kommit ut från torktumlarn så är den sjukt mysig..i övrigt hatar jag denna måndagsmorgon.)

Tjing.


övernattning

Sådärja, nu har jag landat lite känns det som.. Övernattningen var awesome och gick otroligt bra, så nöjd med "mina" stalltjejor. (:

Kvällen började med hästskötartävling i lilla ridhuset (jag pumpade madrass ist), sen vare korvätning (donken för mig och mikelii+essbess, älskling var en ängel som kom och lämnade det åt oss <3) efter det hade (mamma)Mia brandföreläsning med tjejorna och sedan vare talangshow innan de lekte lite lekar i ridhuset medan vi fixade inför spökrundan. Började med att släcka ner cafeterian, tända ljus och berätta spökhistorier om Hamre innan vi lurade ut barnen på en spökrunda..så skoj! Tyvärr avbröts spökrundan av att ett av spökena vart jagad av en alkis..så onödigt! Efter det bäddade vi ner oss och vid 3 tiden tystnade de sista brudarna.. (Hade lite ovälkomna besökare under natten men det var chill, is i magen osv ;)

Vaknade vid 7 första vändan sen fick jag somna om och behövde inte gå upp förrän närmre åtta tror jag. (: Frukost, de flesta hade redan ätit och några hade åkt hem. USEK och jag städade och jagade ponny som var på vift. Hängde i stallet mer eller mindre hela dagen. Älskling kom och hämtade mig och körde hem mig till mamma en vända för att lämna+hämta grejjer innan han körde tillbaka mig till stallet. SÖTSAK<3 Hade hästmöte med alla som har hand om voltigehästarna, mycket nytt..

Sen vare middag hos mami, gryta (GOD GRYTA! ;) och äppelpaj med vaniljsås.
Snart blire hemresa..eller snart och snart, vid halv elva går bussen. Suck (;


Bästa

Jag har verkligen världens finaste älskling! Han är bara bäst helt enkelt. Älskar honom så galet mycket och trivs verkligen med honom. <3 Han är min favoritperson.


Igår vare krogen som gällde. Först förfest hos mysbröderna där jag och F fixade iordning oss och drack en del (A), sen hämtade bästa tess och tommy oss och körde ner allihopa till Konrad. Var där ganska tidigt men det var redan folk där så vi dansade järnet (på bardisken också ;) Vidare till Pitchers för att hälsa på mer folk och försöka dra med dem till Slisk..dock misslyckades det och alla splittrades lite, jag hakade på tillbaka till konrad med nytt folk. Ännu mer dans och dricka, urkul allting! Älsko kom dit också, han hade varit på spelning med sin pappa innan (:

Sen vart det lite cheesburgare innan nattbussen hem och en vaaaaarm dusch innan vi bäddade ner oss (:


Idag har vi bara softat hittills, älsk är iväg och köper pizza nu och sen blir det stan en sväng för älsk ska shoppa! (: Efter det ska jag till Hamre för övernattning, mysigt värre.


Det känns bara så bra allting!!! :D



Måste bara lägga till att jag saknar min storasyster en massa, nu får du ta och komma hem från ditt äventyr!!! <3


ehe.

Så vare det där med uppdatering ;P

Idag är ingen vanlig dag för idag är min och älsklings daaaag <3
6 månader med den finaste, bästa och underbaraste älsklingen.
Fler kommer det garanterat att bli, ingen är bättre än du <3


Såhär snygga var vi på min student (Y)


och såhär snygg var JAG för några dagar sen... (A)



Ikväll äre utgång med mysbröderna + respektive.
F kommer förbi med sin mami och en vän och hämtar mig strax.



Ahjuuusteee, har varit utomlands en vecka också...skyller den dåliga uppdateringen på det ;P
PUSSHEJ tjingtjonghoes

RSS 2.0