Ojojoj.

Märker att jag varit urusel på att uppdatera..men det är faktiskt så att jag knappt sitter vid datorn alls numer. Har ju gratis interet i mobilen och min mobil är så awesome så det är roligare att surfa på den. Dessutom kollar jag nästan bara facebook när jag väl sitter vid datorn (och alla miljarder bloggar jag följer ;)

Hur som helst.

Sedan sist har det hänt litegranna. Jag har varit i sthlm en vecka och jobbat samt utbildat mig. Butiken i västerås har öppnat (i tisdags) så jag har jobbat varje dag sedan dess. Roligt och lärorikt men stundvis lite långtråkigt. ;) Bara hålla tummarna för att folk börjar förstå vad vi gör och hitta till oss inom kort.

På hemmaplan händer inte mycket. Sebbe jobbar, jag jobbar och Basse drygar sig. (; Som vanligt skulle lägenheten behöva städas och det finns ett berg med tvätt som skriker på oss men det ordnar sig. Inatt hade vi besök av SiggeSöt även kallad TT eftersom hela familjen är på kryssning med NANA som fyllde 25 för några dagar sedan. Hemskt ledsen att det strulade sig så vi inte kunde följa med men jag är övertygad om att de hade kul utan oss. ;)

Jaja. Börjar jobba om ca 40 min så dags att börja fixa iordning mig.
(Sitter hemma hos mami eftersom jag just lämnat TT här..)
Tjingeling!


RSS 2.0