Förlovning.

15/10-09 förlovade jag och Sebastian oss.
Söta ringar va? (; I min står det : Sebastian 15/10-09
Sjukt glad! Älskar min fina fästman så oerhört mycket <3


bilder.


mitt hååår!


mitt fina klappmongo <3 ;*



favoritbilden <3
(I want you to know that, you're the only one for me)


Hårmodell för goldwell

I söndags berättade mami att man kunde vara hårmodell för en dag under måndagen..så jag gick upp svintidigt (klockan sju ;) och åkte in till stan. Hårklippet hade audition. Först var det bara jag och tre till där men någon minut innan det började dök andra upp också. Jag vart vald som första tjej, ganska nice! ;P Sammanlagt var vi åtta tjejer och fyra killar. :)

De började med att ta kort på oss (före bilder) och sedan fick vi fylla i ett papper/skriva på kontrakt.. Sen började det. Ungefär halv tio började de med att tvätta mitt hår, sedan skulle goldwells frisörer börja klippa. "min" frisör såg ut som snape i harry potter men var mycket trevligare och otroligt duktig. Han klippte i nästan två timmar och sedan var det färgningsdax. Mami och Emma kom förbi en stund. Innan de började färga fick alla modeller, stylister och frisörer donken-lunch ;P Först färgade de utväxten svart och sedan la de i mörkbrunt i nästan hela håret, därefter blekte de min "lugg" två gånger innan de färgade "luggen" grönaktig.. det låter skitfult men det är helt okej faktiskt..

Därefter var det sminkdags. Det var makeupartister från borlänge där och sminkade oss alla, jag var sist ut eftersom mitt hår tagit så sjukt lång tid. (Var nog lättast att klippa och fixa mig, jag sa inte ett ord typ xD många av de andra tjejerna gnällde och hade sig ;) Fick mööörkt runt ögonen och mörka ögonbryn. (:

Sen var det dags att promenera till Elite Stadshotell där vi skulle vara modeller för alla västerås frisörer. :P Där bjöd dom på baguetter med salami/brieost, läsk, kaffe och thé. Först två timmar klädfix och modell-lektion sedan fixade de det sista med allas hår och sen var det dags..SJUKT svårt att gå långsamt, stabilt och posea..Inte min grej xD Tur att de hade så starka strålkastare så man inte kunde se alla i publiken. ;P Ramlade i alla fall inte, skönt! Var inne och visade upp mig fyra-fem gånger. De klippte även två tjejer och två killar på scen samt satte upp två frisyrer. Sjukt coolt! Det hela avslutades med att alla frisörer i publiken fick komma ut och titta på alla modellernas hår..klämma känna ;)

Verkligen en jättekul dag samtidigt som det var väldigt läskigt. ;P Mitt andra modelljobb någonsin. Haha!


Håret är inte lika grönt som på bilden ;P
Fick ha på mig en lång stickad "klänning" i grönaktigt med snören överallt, helt okej. Till den hade jag svarta leggins, grönrandiga benvärmare och enormt höga svarta pumps. :P


RSS 2.0