Spain

Är i (för tillfället) soliga Spain, uppdaterar när jag kommit hem igen! (:
Bästaste Sebastian är såklart här med mig, underbart!

Tjingeling!


Framtiden

Idag har jag jobbat halv sju till ett, helt okej tider måste jag säga. (: Tagit över efter min söta vän C som gjort ett kanonjobb med sin ridgrupp, sjukt duktiga ryttare! Efter jobbet kom älsko och hämtade mig, vi lämnade Lizzy hos mina bröder för att kunna ägna eftermiddagen och kvällen åt att tvätta hemma hos mami utan att känna att vi inte skötte sötnoslizzy ordentligt. (: Det tog oerhört lång tid att tvätta, i fortsättningen ska jag vara ute i god tid så jag får de tvätt-tider jag vill ha (;

Imorgon kommer pappa, E och mina småsystrar hit till lägenheten en sväng för att fira pappas födelsedag så kvällen har spenderats med att städa undan och packa..för imorgon åker vi ju...! Jag och älskling ska iväg på semester till Spain, fick resan i 20-års present av pappa och E. Ska bli superskoj och väldigt skönt faktiskt, bara smita iväg till mitt Granada och mysa en vecka, denna gång med min älskling och favorit!! Ser fram emot det oerhört mycket! (: Gör ju inte saken sämre att jag ska få spendera tid med pappa, E, nana och skojroy också (:

Så imorgon åker jag, älskling, pappa och E till Skavsta (stannar till på centralen och lämnar Lizzy hos en tjej som ska passa henne medan vi är bortresta) för att sova på hotell ett par timmar innan planet lyfter oerhört tidigt tisdag morgon. Blir en mellanlandning innan vi landar i Granda (: Åååh, ska bli så nice!

Nej, nu måste jag packa klart och plocka undan det sista..fastnade med att borsta/mysa med Lizzy istället för att städa, kommer ju sakna henne massor. Usch vad lätt jag fäster mig vid djur (;
Tjingeling!



Ps, jag ska gifta mig med Sebastian Möller, det ni! ;P


Lördag.

Igår åkte jag och älskling till stan och hade filmkväll med mysbröderna och deras respektive (: Mysigt värre och väldigt flummigt. ;P Tittade på någon barnfilmsliknande som jag sett förr men inte kommer ihåg namnet på..typ Spiderwick eller så xD Sen ville pojkarna och J kolla på skräck så då gick jag och F till sovrummet och sov istället. ;P Kom hem vid halv tre eller något inatt. (:

Idag ska jag till stan och på bubbel + middag med jobbet, ser fram emot det! Imorgon äre jobb på Hamre som gäller, kommer nog vara bra trött. Älsko passar Lizzy idag och imorgon, bästaste han!

Nej, nu måste jag skynda.
Tjingeling!


PS, en del av stallmänniskorna är verkligen guldvärda, så snälla som alltid ställer upp! Stort tack till M och Jessica som hjälper mig med Charliie idag, så jag ska hinna med allt. (:


Update

Var i stallet med Lizzy hela dagen, skönt att bara ta det lugnt och inte behöva stressa något. Fixade allt åt Challe, hjälpte till lite med Gråben som tyvärr är halt. ): Tömkörde/longerade min fuxfärgade sötnos också, han var lite ojämn och vääldigt stel. Får se om det är likadant imorgon och vad M säger om det. Vilar nog en förbannelse över Hamre, alla hästar blir halta ):

Nej, nu ska jag äta chokladbollar och titta på film på 6an.
Imorgon är jag hästledig, coolt va? (;
Tjingeling!


Onsdag..

Otroligt nog har jag och Lizzy fått sova ut idag, inget borrande!! Tyvärr sov jag inge vidare inatt så jag är fortfarande ganska trött. Febern som spökar nu igen. ): Känns inte helt okej att jag har feber och ont i huvudet nästan hela tiden och haft det så i över en månad..att halsen dummar sig gör ju inte något bättre. Menmen, inte gnälla på det nu.

Idag ska jag återigen till stallet och min fuxfärgade prins Charliie. (: Tänkte nog faktiskt bara longera lite idag, så han får bralla av sig ordentligt, märkte ju vilken överskottsenergi herrn har igår.

Sen ska jag hem och slappa! Onsdagar betyder nämnligen att älsko är på klubben hela kvällen så då passar jag på att titta på tjejfilmer eller liknande. ;P
Tjingeling!


Tisdag

Som jag skrev i förra inlägget dissade jag och Lizzy lägenheten och drog till stallet istället. Började med att rida ut en sväng med Lilla-Sara på Dunder/Tudde och Ebba på Salero. Mysigt värre. Vart bara en skritt-tur eftersom hästarna fick sånna styltor. Challe betedde sig som en ouppfostrad fyraåring mest hela tiden, tyvär..men jag älskar honom i alla fall! ;P

Sen vare möte med min chef så nu är jag anställd på Hamre, wiho! Ska jobba varje söndag och var fjärde lördag. Wei! (;

Nej, dags att ta ut hunden och sedan soovaaaa för om jag har rätt kommer de morgonpigga arbetarna att väcka mig alldeles för tidigt imorgon också, tyvärr.
Tjingeling iaf!


Rekord..

Imorse satte "mina" morgonpigga arbetare rekord, redan 07.20 var de här och borrade...tror ni jag var glad då? Bäddade ner mig med två kuddar och ett täcke över huvudet, det tog bort lite av oväsendet men tyvärr inte vibrationerna som skakar huset..SUCK! Hur länge ska dom hålla på och när ska det sluta stinka?

Nej. Jag och Lizzy drar till stallet hela dagen istället.
Tjingeling!


Nooooooo!

De är tillbaka.. Borrandet.. Jag vill fly! Någon snäll kan väl rädda mig?? Snälla?

Äntligen!

"Mina" morgonpigga arbetare har tystnat...jag hoppas att det ska vara tyst länge nu, men tyvärr har de väl bara lunchrast en 45 minuter eller sådär. Suck. Borde nästan baka kakor åt dem så de är tysta lite längre medan de äter ;P

Veckan som är ska spenderas framförallt i stallet hos min fuxfärgade prins med Lizzy som sällskap. Skönt att bara kunna ta det lugnt en hel vecka. (:
Tjing

(nu vet jag inte vad som hände med texten :O )

Måndag.

Redan vecka 3, sjukt vad tiden går fort..

Igår hade jag lektioner igen, så mysigt, har ju haft dedär söndagsgrupperna 3 veckor nu, känns som att jag känner dom litegrann iaf. Superduktiga hela bunten! Fick beröm av några föräldrar efter lektionerna också, känns verkligen jättebra när jag får beröm, blir varm och glad i hela kroppen (: Nu verkar det dock som att jag inte ska vara vikarie något mer, skönt att ridläraren är frisk men lite tråkigt för mig ändå. Ska ha möte med min "chef" imorgon, får se vad som sägs och händer.

"Mina" morgonpigga arbetare är tillbaka i källaren och idag tror jag minsann att de haft sönder ett avloppsrör eller något i den stilen, stiiinker fan i hela trapphuset. Inte ens lite okej. De borrar dock fortfarande och nu har de lagt till ett annat helvetesljud, en dammsugare som står på hela tiden...suck! Jaja, hoppas det är något viktigt/vettigt de gör där nere, vi hyresgäster har dock inte fått någon information.

Idag ska jag försöka göra ett sånt där ryck och diska, städa osv, men just nu känner jag mest för att slappa i sängen bara. Får se vad som görs.
Tjingeling!


Fredagsmys

Igår firade jag och Sebastian att vi varit förlovade i tre månader. Vi åt god mat, drack lite bubbel, bullade upp med snacks och läsk och tittade på film. Urmysigt och så skönt att bara slappa hela kvällen och umgås med min absoluta favorit <3

Idag skulle vi ha tvättat men duktiga jag hade bokat fel tvätt-tid så det får bli imorgon istället..innan jobbet. Hua! Kommer vara bra trött imorgon kväll. I alla fall så gjorde vi tacos till middag, smums! Nu är älskling på klubben och leker så jag kikar på tv, läser lite i min bok och halv sover. (;

Träffade en urfin ras idag också, hundras alltså ;P Norsk älghund (gråhund) Otroligt fin!


Nej nu ska jag fundera på om jag orkar ta med mig Lizzy och vandra ner till klubben eller om jag ska stanna här, nerbäddad under filt och täcke ;P
Tjingeling!


Glad!

Igår fick jag massa positiv respons på mig som ridlärare, det var verkligen jätteskönt! Först en tjej som jag hade "privatlektion" med förra veckan, som efter lektionen varit så nöjd med sig själv och hästen hon ridit så hon blivit skötare på ponnyn samt tjatat på sin pappa om att köpa ponnyn. ;P Hon var verkligen urgullig och berömde mig massor, så söt!! På lektionerna fick jag positv respons på en övning jag själv hittat på (testat den under handledning då jag var praktikant förut) jätteskoj! Fick även beröm av några föräldrar som tyckte att jag var bra och motiverande. Blir så glad! (:

Löshoppade min fuxfärgade prins samtidigt som E löshoppade sin skimmelsötnos. (: Charliie hoppade 60cm och stannade bara en gång, kom fel på första hindret och då orkade inte bakbenen över. Hoppade superb efter det. Nu är jag hästledig till på söndag då jag har lektioner igen, sen har jag Challemannen på tisdag. (:

Idag har jag storstädat köket, det var inte direkt lite disk..bakade en kladdkaka också. ;P
Nej, nu ska jag fortsätta titta på tv.
Tjingeling!


gääsp

Är så stört trött hela tiden, inge kul alls! Skyller självklart allt på att det är så sjukt kallt ute..och inne i lägenheten. (; Nejmen. Ska snart börja byta om och ta mig till stallet, känns som att jag alltid är där..

Nej, dags att göra något vettigt av dagen. (;
Tjingeling!


onsdag.

Lektionerna idag gick helt okej, hoppning stod på schemat så det vart 5 och ½an fast vi började med trav bommar istället för det första hindret och sedan ett hinder. ;P ehe ja, hästnördar där ute, ni fattar..de andra behöver inte förstå (; Hade en tjej som åkte av två vändor dock, men hon klarade sig fint och hoppade igen efter (:

Motionerade min challeprins en sväng efter det också, tömkörning (: Han var duktig, som alltid, men lite låg..kan inte vara vår-deppigheten som redan slagit till..hoppas iaf inte.

Snälla B lät sig mutas med en påse vaniljbullar för att köra hem mig och Lizzy, lovely. Klar nackdel med att bo i Hallsta att bussarna går lite sådär, hoppas på lägenhet i bästerås snart (;

Nej, dags att borsta tänderna och sova.
Tjingeling!


Ehe.

Ledsen för den dåliga uppdateringen, känns som att jag knappt suttit vid datorn något alls på senaste. Fullt upp från morgon till kväll, måndag till söndag. Har haft hand om ett par hästar medan ägarna varit utomlands och nu har jag ju hand om Lizzy, sveriges sötaste golden. Förutom det har jag jobbat massor (massor i mina mått mätt ;) då flera har varit sjuka. Är anställd som ridlärar-vikarie till den 17e. (:

Förutom det försöker jag spendera så mycket tid jag bara kan med min älskling, han jobbar ju 7-16 och jag jobbar de flesta dagarna 16-20 ungefär, så det blir inte så mycket tid för oss. =/

Har försökt mig på att baka mer på senaste också, scones, kladdkaka (vart urgod!) och chokladbollar. Någon dag snart ska jag ge mig på att baka bullar, både kanel och vanilj. (: Sen är väl bröd tanken att jag ska försöka mig på..det är faktiskt riktigt skoj att baka! (:

Nej, nu ska jag fortsätta mitt pirates of the caribbean-maraton.
Tjingeling!


Sjukling

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan vara dunderförkyld och så otroligt trött, inte det minsta roligt faktiskt. Nej, nu får sjukligheterna överge mig tycker jag!

Snart ska jag äta lite och sedan ska jag och Lizzy åka till stallet, har först Pinnen att ta hand om, sen insläpp och sedan lite ridlektioner. Roligt värre! (: Som tur är har jag även världens bästa älskling som kommer och hämtar vovvan medan jag håller lektioner, annars hade hon fått vänta på kontoret.

Nej, dags att sätta fart!
Tjingeling!


Ojoj.

Jag är nog sveriges sämsta bloggerska ;P Nejmen, jag glömmer bort att uppdatera hela tiden, ska försöka bättra mig. (:

Hm, vad har hänt sen jag sist uppdaterade då?

Har jobbat i stallet massor, så det har blivit måånga timmar i stallet eftersom jag har vissa privathästar att ta hand om också (: Men det är skoj! Hatar att inte ha något att göra. Dock är jag vääldigt förkyld nu, svullen på ena sidan av halsen och jätteont i öronen, men men.. Har firat nyår med mami, b, kajsa, sebastian, tvillingarna+flickvänner, mysigt värre!

1 januari flyttade Lizzy in i lägenheten också, hon är en 8½årig golden som jag ska ha hand om två månader medan hennes ägare är i Thailand. Hade med Lizzy till stallet igår och det gick finemang, så söt och snäll hund!

Nej, nu ska jag ut på promenix, sen äre stallet som gäller. Ska vara ridlärare ikväll. Kanske borde stoppa i mig lite alvedon först, minusgrader och feber är ingen bra kombination (;
Tjingeling!


RSS 2.0