Bingo Lotto

Eller ska jag skriva helvetes-jävla-skit-program?! (; För det första, det var INGEN som talade om för mig att skiten skulle vara under Eldsjälsgalan...jag är verkligen inte intresserad av den galan och tycker att det bara är segt och utdraget. Sen när man väl öppnar lotten möts man av två spelbrickor (eller vad man ska kalla skiten) istället för tre...OCH det står att man ska spela båda samtidigt. Vadå lura oss?! Jag blir så ledsen.

Tror ni att vi vinner något? NEJ.
Skitspel.


Tänker inte ens avsluta med tjingeling. Hejdå.


Citytraining

Nu är vi hemma igen, hade egentligen tänkt spendera ett par timmar hos bror+sambo men det vart inte så, så vi åkte hem igen istället. (:

Basse har fått ett jättefint nytt halsband och ett läderkoppel med ordentligt spänne som förhoppningsvis kommer hålla många långa år. Han fick även en aktiveringsboll och en leksakspingvin som piper, hehe. Köpte lite hundgodis på lösvikt också. Sebbe shoppade en vit skjorta som inte går till knäna, awesome. Jag köpte...INGET ALLS. Helt amazing.

Var hos mami en stund och träffade Sigge också. Han sa åt Basse ordentligt två gånger sedan låg de i varsin ringhörna, Sigge suckandes och Basse som bara ville fram och busa xD

Jajuste, vi vägde Basse på Arken Zoo också, 32.2kg. Stora killen!
Nu ska jag surfa vidare.
Tjingeling!


Sovmorgon

Imorse vaknade jag först innan 5, det är galet. Munnen var som en öken men kroppen orkade inte ta sig upp för vatten. Haha. Så jag somnade om och har vaknat till och från men inte gått upp förrän nu. En ordentlig sovmorgon med andra ord. Varför inte? (;

Ska äta frukost och sedan rullar vi in mot stan. Basse ska få ett nytt halsband och Sebbe ska ha en ny skjorta. Sen blir det lite citytraining för Bassebus.

Ikväll blir det Bingo Lotto med Nana och Gabe :)
Tjingeling


Kaffe.

Jag är egentligen ingen kaffedrickare, men ibland får jag i mig en kopp eller två. Oftast är jag speedad nog så det räcker utan att jag behöver socker/koffein.. Men så händer det att man råkar smaka något så gott som HASSELNÖTSKAFFE. M-m-m! Pauline kan sitt kaffe. Det var ruskigt gott och man behöver inte ens sockra det.

Så det ska jag införskaffa imorgon.
Tjingeling!


Subway

Vet inte riktigt hur jag ska börja min beskrivning av dessa underbara mackor. De är utan tvekan de godaste mackor som finns och jag skulle utan problem kunna äta subway varje dag. Jag menar, finns det något bättre än när osten smälter på det färska brödet som rostas lätt i ugnen? Man får själv välja tillbehör men för de med beslutsångest finns det "färdiga" menymackor att välja på.

Varför, varför, varför var de tvugna att "stänga" Subway i Västerås? Har testat det nya och det är inte gott, klarar inte ruccolasallad som var alternativet till vanlig hederlig sallad. Suck. Någon vänlig själ kan väl ta tag i det här och starta ett nytt Subway? Jag lovar att äta minst en macka/vecka!

Tjingeling


Vart tar alla vägen?

Jag tänkte på detta under dagarna vi inte hade någon dator att använda oss av (dvs strax innan jul, jul och någon dag efter). Vart tar alla vägen under jul egentligen? Vårat hus samt de närliggande var mörka och parkeringen var tom. Mamma sa att det även var tomt i deras hus (eller så gott som i alla fall). Sebbes tankar kring detta är att folk inte vill fira i lägenheter så det åker till villor/stugor eller liknande. Men jag menar, finns det inte fler lägenheter än villor? Eller är jag för mycket "storstads-tönt"?

Hur som helst. Vart firar ni jul?

Tjingeling


Urladdning.

Idag hände något som inte hänt på många många år. Jag fick en total urladdning, vart tvärförbannad och trodde nästan att jag skulle explodera för att jag var så arg. På vad? Ingen jävla aning. Som tur är så har jag ett sätt att "bota" mina dåliga humör på..städa/diska/laga mat. En sysselsättning helt enkelt. Så jag tog itu med 5 dagars disk (vi har varit lata), plockade undan i vardagsrummet och bäddade rent i sängen samt kastade massa sopor. Sen kom nästa urladdning, vart tvärledsen och kände mig dummast/elakast i världen för att jag varit elak mot Sebbe under urladdning nr. Men lite tårar och en mycket tröstande man senare så känner jag mig snart som mig själv.

Har just tittat klart på "New in town", såg inte hela men det jag såg var jättebra. Lagom rolig, lagom seg, lagom söt och lagom förutsägbar. (: Sebbe smet iväg in till stan (fullt förståeligt, jag hade stuckit för länge sen ;). Ska nog roa mig med "New Moon" snart..eller kanske lite SATC. Hehe.

Tjingeling


God mårron, god mårron!

Vaknade tidigt av att sebbes mobil ringde, han är på första sidan i dagens VLT.. Awesome (: Min lilla kändis (; hehe. Har ätit frukost och läst lite Harry..bra början.

Tror en tripp till Västerås står på schemat idag också. I alla fall för Sebbe får se om jag hakar på och hittar på något.
Tjingeling!


Underbar dag!

Ledsen för det mycket korta och hastiga inlägget imorse. Pauline och jag hade en playdate bokad och hon var utanför precis när jag började skriva så det var bara att kila iväg fort fort. (:

Vi har spenderat hela dagen med hennes underbara söta son L (vet inte om hon vill att hans namn skrivs ut hur som helst överallt så han får heta L tills vidare :) Vi promenerade i Västerås city, shoppade lite, fikade lite, snackade massa skit och bara hade det jättemysigt och trevligt. Skönt att gå på mellandagsrean utan några MÅSTEN alls och bara kunna chilla i alla affärer ;) Jag fyndade parfym samt lite doftljus+hållare. Pauline var värsta duktig och köpte inget till sig själv men fick med sig lite smått och gott till andra. (Bland annat jättegott kaffe!)

Efter många mysiga timmar i stan vart det ICA Maxi för lite mat och sånt handlande. För mig vart det köttfärsfynd och lite andra nödvändigheter. :) Åkte sedan hem till dem och drack te. Hon har det godaste te:et i hela världen. SÅ gott! M-m! Efter någon/några timmar kom min älskling med middag till oss (donken...fyfan va vi är onyttiga), han hade även med sig Basselus som skulle ha playdate med sin pappa, MiNix. Pauline och hennes sambo åt en köttfärsgratäng som såg SÅÅÅ god ut. Måste nästan testa att göra en variant av den någongång.

Vart mycket skratt och prat. Hundarna hade det mysigt ute på deras stora tomt och det är en mycket nöjd Basselus som ligger och tuggar på sitt ben här hemma. (: Ajuste! Badade basse (okej, duschade) för första gången idag också, gick finemang. Han var så snäll så men tyckte inte alls att det var mysigt. Höhö.

Nej, det är nog dags att krypa ner i sängen.
Tjingeling!


God morgon

Vaknade alldeles för tidigt idag, 8.30. Det hör inte till vanligheterna.

Eh. skriver mer sen. Måste rusa!
Tjingeling!!

Änglabarn

Ramlade in på ett av alla miljarder forum jag läser och på "senaste trådar" fanns det en om Änglabarn. Det vill säga, barn som inte finns med oss längre. Hemskt att läsa om alla dessa barn som fått lämna sina familjer. Väldigt vackert med alla kort och minnes-saker till barnen. Förundras över hur stark människan är ändå, att föräldrar orkar och klarar av att ta sig igenom något så svårt, hemskt och otänkbart som att förlora barn. Förundras över att de kan prata om det, visa bilder på sina fina barn och blir arg på mig själv för att jag inte tidigare sett det som en självklarhet. Sjävlklart ska dessa föräldrar också få och kunna dela med sig av sina barn.

Vill inget speciellt med detta inlägg. Bara dela med mig av mina funderingar och tankar/känslor kring detta. Önskar att anhöriga och mäniskor i änglabarnens familjers närhet vore mer omtänksamma och förstående.

Med detta (lite för sorgsna) inlägg säger jag god natt.


                                                                                        (Tjingeling)


Prinsessan och grodan

Åh!! Disney har gjort det igen. En sååååå bra film! Måste ladda hem eller köpa den. Det enda negativa är att en av de goda dör..inte okej alls i barnfilmer..men annars är den så bra så bra så bra! Blandning av massor av disney klassiker, inslag av Tim Burton stil och lite annat. :P

Awesome helt klart.
Tjingeling


Prinsessan och grodan

Har varit ute med Basse och mötte Sebbe för att gå till ICA. Basse fick klättra i lite snöhögar på vägen och var så duktig så. Att promenera i djupsnö är jätteskoj men jäkligt jobbigt. (;

Klockan 20 börjar Prinsessan och grodan, en film jag inte sett men som ska vara bra. Nice!
Tjingeling


Vänner

Jag är en såndär lycklig människa som har massa fina och underbara människor runt omkring mig. Några är vänner från när jag var liiten (en är från när jag var bebis till och med) några är vänner jag skaffat mig på senaste, vissa är vänners vänner som på något sätt lyckats bli mina vänner, några är klasskamrater från förr och några är såna jag hittat på internet. Det finns SÅ många sätt att hitta nya vänner på och jag är tacksam för alla mina vänner oavsett hur de hamnat i mitt liv.

Just idag uppskattar jag tre vänner lite extra. Lalla, min älskade älskade bästa fina underbara Lalla som flydde från Stockholm långt innan jag gjorde det och är den coolaste jag känner. Jesper S som jag inte har den blekaste aning om hur jag lärde känna men som alltid finns där. Ibland har vi ingen kontakt och ibland har vi massa kontakt. Pauline uppskattar jag ofta (även om jag kanske är dålig på att säga det) och idag förgyllde hon min dag ytterligare lite, playdate imorgon och på onsdag. :D

Tjingeling


Böcker

Som jag skrivit tidigare är Marian Keyes en av mina favorit författare. Fick tre av hennes böcker i julklapp, min familj <3 Just nu läser jag Änglar (igen) och Oväntat besök på Star Street (första gången) läser även Harry Potter och dödsrelikerna (för typ hundronde gången) (; Kanske låter knäppt att läsa mer än en bok samtidigt men jag blir så rastlös om jag bara läser en bok. Haha. Knäppt.

Blir rastlös när jag tittar på tv och inte gör något annat också. Som nu till exempel, tittar på SATC och skriver blogg/surfar samtidigt. Multi-tasking, yes please. Well. Borde koncentrera mig på SATC nu.
Tjingeling!

PS.
Det vart pizza, älskling kom hem - köpte pizza - åt och sedan gick han igen. (; Okej, han tog ut buslus också. Snälla darling <3


Hungrig!

Har tryckt i mig 3 clementiner (så gott!) och har nu tagit mig an aladdin-asken. Älskling skulle måla en stund till och sedan leta sig hem. Nice, det betyder att vi ska äta snart. (:

Tjingeling!


Food!

Jag är så sjuuuukt sugen på stekt kyckling på rostad ciabatta... Eller pubmackor som de också kallas (; (Ciabatta eller liknande bröd med kyckling eller annat kött, ost, sås och massa mysiga kryddor) det är SÅ smarrigt. Men eftersom vi inte har någon kyckling hemma och verkligen inte några ciabattas så verkar denna maträtt långt bort. Vart då sugen på pizza istället. Hur gott vore det inte med en fet vesuvio nu?! M-M-M!

Nej. Ska återvända till mitt SATC tittande. Har varit ute med lus en sväng också. :)
Tjingeling


och så var det det där med rubrik..

Det är nästan svårast att lista ut vad det ska vara för rubrik på inläggen..att skriva själva inläggen är lätt. Det är bara att ordbajsa om vad som helst tills det ser ut som ett inlägg och då klickar man på "spara och publicera". (;

Tittar fortfarande på SATC, inne på andra skivan på andra säsongen. Nu börjar det bli riktigt bra. Miranda har just träffat Steve och Carrie är med Mr Big. Allt är som det ska vara. (För dom två i alla fall ;)

Samantha träffar en 72årig miljonär och det får mig att tänka på åldersskillnad. Vad är egentligen okej i åldersskillnad? Verkar vara väldigt olika. Har vänner som är tillsammans med yngre killar och vänner som är tillsammans med mycket äldre killar. Beror väl helt på personerna antar jag. Vissa är lika mogna som en 25åring när de är 17. Andra är som 10åringar när de är 23. (;

Well, ska ägna min uppmärksamhet åt SATC.
Tjingeling!


Måndag morgon...

...nu igen. (; Helt galet att veckorna bara svishar förbi. Började morgonen med att sova ut..eller ja, så gott det går när Lus bestämt sig för att ligga mer eller mindre PÅ mig. Suck. Efter en mumsig frukost med skinkmackor har jag bänkat mig framför tv:n för en hel dags SATC maraton. (; Sebbe ska spendera dagen på klubben där det är någon sorts turnering..eller något i den stilen (;

Well, dags att ägna mig åt mina favorit ladys.
Tjingeling!


Jaha...

Vad har jag gjort sen senast då? Jo...inget speciellt egentligen. Har tittat klart på säsong ett av Sex and the City samt tagit en promenix med Lus och duschat (utan lus, såklart) (;

Nu har Sebbe återvänt från klubben så får väl se vad kvällen har att erbjuda.
Tjingeling


Jaha

Då var lunchen avklarad och nu undrar jag vad jag ska hitta på resten av dagen/eftermiddagen/kvällen. Lunchen var supergod! Funderar på om jag ska köra ett riktigt SATC maraton eller kanske läsa någon av alla böcker jag fick i julklapp. (:

Nej, nu ska jag fortsätta prata med pappa + fru. (:
Tjingeling


SATC

Åh, det är lätt den bästa serien ever...även fast första säsongen är lite seg. Men det är nog för att man sett den SÅ många gånger.. (; Har just tittat klart på första skivan, massor kvar men de får jag ta senare eller en annan dag. Ska alldeles strax byyta om och sedan ska vi gå på lunch.

Tjingeling


Söndag

Vaknade för en liten stund sedan. Ena mysmongot på högra sidan och andra mysmongot på vänstra sidan. Åh, mina små älsklingar <3 De är ute på morgonkiss och jag har dukat fram frukost så jag väntar bara på att de ska hitta in igen.

Idag ska vi iväg på lunch hos Sebbes mormor, fläskfilé och potatisgratäng, muums!
Tjingeling


Time to sleep.

Ja, klockan är 00.19 när jag börjar skriva detta. Verkligen dags att sova med andra ord. Eller ja, det beror ju på. Har man just kommit in på krogen efter förfestandet och milslånga krogköer så har kvällen just börjat. (; Men vi som är Svenssons (numer) inser att klockan är mycket och att det är dags att sova... "Det är ju en dag imorgon också". Haha.

Hur som helst.

Kvällen var jättetrevlig! Först supersmarrig middag (julmat) som F lagat (med lite hjälp av min bror) efter det vart det julklappsleken. Tror alla vart mycket nöjda med sina paketer. Temat verkade vara sup-lekar eller liknande. Hehe. Omedvetet I guess. Därefter tittade vi på film, Bad Santa. Ruskigt bra. Nästan så att jag vill gråta ibland för att den är så söt.

Nej, älskling har redan gått och lagt sig, Basse sover sedan länge och lägenheten är mörk. Dags att sussa med andra ord. (Fast jag skulle inte ha något emot ett par till avsnitt av SATC ;)
Tjingeling


time to go!

Nu är det verkligen, verkligen dags för oss att packa ihop och bege oss...men ja. Här sitter vi i sunkiga kläder med både dator och playstation påslaget. Ehe. TIME TO GO NOW! YES.

Tjingeling


Lördag

Julen är överstökad och nu ska granen ut....eller? Nej inte här. För det första så har vi ingen gran och för det andra så ska vi faktiskt iväg på julfirande snart igen. Julklappsleken med tvillingbröderna och deras flickor står på kvällens schema. Massa julmat också, MUMS!

Gick en promenix till Basses farmor och farfar nyss. Mysigt värre. Vart en fikapaus där innan vi kunde ta oss hem igen eftersom det var så ruskigt kallt ute. Lussebullar och varm choklad tackar man ju inte nej till. (; Nu är Bassebuslus trötter och vill nog helst sova men han ska få hålla igång en stund till, tills vi kommer iväg på julefirandet..hoppas han somnar där då istället (;

Tjingeling!


Vettefan vad som hände med inlägget men det vill vara i fetstil så nu får det vara så.


Julafton

Började redan den 23:e med lite mini-firande här hemma. Vi åt god julmat och nygjord skinka samt spelade bingo lotto. Tycker att det ska bli min och älsklings tradition, det var SÅ mysigt (:

Själva julafton började vid 8.30 för vår del. Öppnade paket och myste innan det var dags för Basses morgon promenix och sedan fixade vi oss julfina och vid 11 åkte vi till Sebbes föräldrar. Basse rejvade loss på tomten och inomhus...tur att de älskar honom (; Efter ett par timmar kom Sebbes mormor och hennes syster. Då var det dags för julmat, smumsigt värre! Fika och paketöppning efteråt. Fick så mycket fina saker, massor av bra grejer till lägenheten. (: Stannade kvar och tittade på början av Kalle Anka innan det var dags att åka hem och lämna Basselus.

Sedan åkte vi in till Västerås för att fira med min familj. Dock glömde vi vår dricka (och Nana's + Skojroys dricka) så det var bara att vända tillbaka och hämta den. Ganska segt! Till slut var vi i alla fall framme med allt och kunde börja julfirande nr2. Började med paketutdelning och sånt.. Fick ännu mer awesome grejer och jag tror att alla vart mycket nöjda (: Efter paketöppnandet var det julmatsdags. Återigen MUMS!

Tyvärr kunde vi inte stanna så länge eftersom Basselus var ensam hemma men det vart några mycket trevliga timmar. (:

Väl hemma igen tittade vi på Komissarie Späck och Borta värst hemma bäst. (:
Allt som allt en helt awesome julafton. <3
Tjingeling


I'm back!

För en gångs skull har internet inte bråkat det minsta utan nu är det istället Sebbes stationära dator som bestämt sig för att tjafsa. Den vill helt enkelt inte vara med..men efter ett besök hos dator-doktorn hoppas vi att den ska vara back on track igen. Sebbe och jag var en sväng på mellandagsrean idag och självklart fanns det massor med nice saker. Älskling fyndade bärbar dator, spel och film, jag shoppade hela sex and the city serien. Awesome!

Vad har jag mer hunnit med utan datorn?

Jo, jag har bland annat gjort den godaste julskinkan EVER. Första gången jag ger mig på att göra julskinka och den är SÅ god. Mums! Lagat lite julmat, spelat bingo lotto osv.

Skriver om själva julafton i nästa inlägg.. (:
Tjingeling!


Smums

Nu ska jag mumsa på winerbröd och julmust. Hehe. Tänkte bara dela med mig av det (;

Bassebuslus ligger och sover..tror inte kylan är så bra för hans luftvägar så vi går bara korta promenixer..jätte trist. Tror han avlivder av tristess snart (; Tur att det finns mycket tricks och sånt man kan göra hemma.

Nej, winerbröd vare.
Tjingeling!


Dan före dan före dopparedan!

Onsdag idag med andra ord. Helt amazing att det är jul i övermorgon och jag inte ens har en liten stressryckning någonstans. Underbart! Kan ha att göra med att jag är så gott som arbetslös och därmed har typ all tid i världen, eller bara med att det känns awesome allting i år. Vem vet?

Idag vaknade vi innan 9 av att lus mådde dåligt. Plutten. Fick ta tag i det och sedan somnade älskling och Basse om, på varsin sida om mig. Haha. Mina små snarkmongon <3 Jag låg och läste senaste nr av Härliga Hund. Underbar tidning! Fick en hel del tips och träningsmotivation/inspiration. Inte helt fel.

Tog en morgonpromenix i 25 minusgrader. Det är galet. Sen behövde blå faran lufta sig lite så vi tog en Hallsta-runt sväng med den och landade tillslut på ICA. Julhandlade lite skinka, ost, prinskorv, julmust osv.. Mys! Vart en sväng förbi systembolaget också. Saffransglögg och Kongac(stavning?)glögg till julafton. Blir nog fint. (:

Apropå julskinka..
I år ska jag för första gången ge mig på att göra en julskinka. Eller göra ska man väl inte säga, tillaga kanske är ett bättre ord. Har fått finfina instruktioner av mami och även av pappa så det ska nog gå finemang. Jag menar, hur svårt kan det vara? (;

Tjingeling


Kväller.

Ännu en dag är snart slut och imorgon är det redan onsdag, galenskap. Darling kommer snart hem från jobbet, mys. Tror han kommer varva ner med lite spelande och datorsittande (;

Pratade med pappa och hans fru en stund. Cam+mic är underbart (:
Dags att ta ut lus.
Tjingeling!


Vinterkyla...

Det är fukkking kallt ute! Till och med Basse som älskar snön och vintern vill inte vara ute någon längre stund. Såg på någon hemsida att det var ca -20. Helt galet! Är det meningen att alla ska bli isbitar innan vintern är slut?

Basselus har förresten valt yrkesväg..han ska bli tjyv på heltid. Toppen...verkligen toppen. Hittills är han mästare på att sno kvitton (när de ligger i en kasse samt på hallbordet), han har specialiserat sig på att sno ena strumpan i ett par, helst då de ligger på en plats som är omöjlig för honom att nå...egentligen.

Suck.

Tjingeling.


Intervju

Sådärja, då var det avklarat. Ingen aning om hur det kan ha gått, ingen speciell känsla i kroppen heller. Får vänta till mellandagarna och se ifall de ringer eller ej. Får ta ställning till hurvida jag vill ha jobbet eller ej då. (:

Köpte lite nytt smink idag, var i akut behov av nytt. Dyrt men bra.

Make up store gjorde mig besviken genom att inte bry sig ens lite om sina kunder, fick ingen som helst hjälp därifrån..jättetrist. Ett av butiksbiträdena gick runt och pratade i en mobiltelefon. Sorgligt.

Gick till Åhlens istället men där var det absurt mycket folk. De lediga biträdena stod och pratade med varann och ägnade inte kunder eller affären en blick ens. Patetiskt.

Så slutade med att jag gick till Kicks (som jag annars inte brukar köpa smink på) och de var SÅ trevliga. Kom fram och erbjöd hjälp till alla de hann med (ganska mycket folk) och biträdet som hjälpte mig ägnade ungefär 20 min åt bara mig utan att vara stressad/vresig. Svarade snällt på alla mina frågor och upplevdes som mycket kunnig. Underbart!!

Vad tror ni Bassebus gjorde när jag kom hem? Jo han låg i soffan i vardagsrummet (där han egentligen inte får vara när han är ensam hemma). Han måste ha sovit SÅ gott för han kom inte ens och hälsade på mig. Luring.. (;

Tjingeling


Bröllop

Fick just inbjudan till vännens bröllop i slutet av maj. Nice! :)

Det gjorde dagen lite roligare i alla fall.
Tjingeling

Tisdag vavava

Har varit en pissnatt rent ut sagt. Sovit svindåligt och behövt slåss med både lus och Sebbe för att få ens en dm att sova på. Suck! Puttade till slut ner lus från sängen, inte ens lite dåligt samvete faktiskt. Bra.

Intervju dag idag. Är inte direkt nervös mest bara trött på att jag aldrig har några bra kläder. Sminket ska vi inte tala om. Så jag ska alldeles strax gå till bussen och ta mig in till stan för att förhoppningsvis kunna köpa lite nytt smink....så i alla fall ansiktet ser okej ut.

Intervjuer, det dummaste dummaste dummaste som finns.
Tjingeling!


2 ½ men

Tänker roa mig med att titta på 2½ men en timme nu..

Har ätit chili con carne, smumsigt värre.
Tjingeling

Ojoj

Pratade med P ca 3 timmar, alltid lika trevligt! :) Skönt att ha någon att prata lite med och ventilera. Uppskattat! Sedan vart det ett "snabbt" samtal med min älskade Mills. Hon är så saknad!

Nu håller jag på och färgar håret...känns inte jätteroligt att färgen var typ morotsorange.. Hm! Får se hur detta slutar. Har alltid min nödplan, SVART. Men känner inte alls för det. Håller tummarna för att färgen ska bli som jag tänkt mig. (;

Ska snart äta mat också, chili con carne (en av matlådorna från sist) Mumma!
Tjingeling


Bästa P!

Sitter och pratar med P i telefon nu, underbara människa! :)

Uppdaterar mer senare.
Tjingeling!


Måååndaaag

Jahaja, nu är det måndag igen. Sick.


Älskling är iväg och skjutsar sin bror till/från sjukhuset eller något i den stilen. Bassebus är världens busigaste och drygaste och jag har ont i nacken. Bra start. Sjukt bra start.

Julstökandet igår var underbart. Massa massa skratt (: Min älskade fina familj <3


Nej. Jag pallarnt skriva mer.
Tjingeling


Söndag!

Visst är det väl 4e advent idag? Helt sick att det snart snart snaart är jul. Säger som tidigare, nyss var det ju flera veckor kvar. Vart tog tiden vägen?

Idag tog vi återigen en ordentlig sovmorgon. Basselus har sovit med Ems hela natten, eller sovit vet jag inte om de gjort så mycket. Haha. Han har sina små egenheter, går runt, suckar, lägger sig ställer sig osv. (; Jag och älskling har i alla fall sovit hur bra som helst. Skönt!

Snart ska vi bege oss in till stan, julbak/stök hemma hos mami står på schemat. Älsko ska köra dit oss men tyvärr inte vara med och julstöka, han ska istället åka och spela med några kompisar. :) Så kan det gå.

Nej, dags att borsta tänderna (och håret).
Tjingeling!


MAC

Lyckades äta lite för mycket lasagne och lite för fort..vilket resulterade i att min stackars mage vart jätteledsen och skrek i smärta..typ. Fick alltså spendera en timme eller så i sängen för att lugna lilla magen (; Darling gav mig treo och vatten som faktiskt hjälpte litegrann..kunde förflytta mig till soffan och vara social igen i alla fall. Tummen upp!

Emsan har en Mac som jag nu har kidnappat and I love it! Helt underbart med dessa fina typsnitt och allt. Mmh, tilltalar verkligen mig, tillskilnad från de flesta pc.. Skulle förmodligen aldrig klara av en Mac på heltid dock..alldeles för van vid PC..men det vore inte fel. Heh.

Basselus har adopterat Ems madrass som sin egen så det verkar som att de får skeda inatt. Haha!

Hm, vad annars då?
Tittar på barnprogram på alla våra barnkanaler (har massor!) A W E S O M E är det. Har inte sett dessa barnprogram på år. Darling har dock lite annan barnprogramssmak än vad jag har (och Ems) så det ska bli kul att se hur vårat framtida barn tycker ;) (Ska nog minsann hjärntvätta stackaren med mina program medan Sebbe jobbar, haha!)
Slutflummat nu.
Tjingeling!

Anledningen till att detta inlägg är fördelat med de fina strecken är att Ems dator inte vill att jag ska få dela upp texten i stycken..den tycker att texten ska vara en enda klump. Hat. (men jag älskar den ändå!)

Dabidada

Håller på att laga lasagne..det luktar gott men jag är inte helt säker på att det kommer smaka lika bra. :P Brukar inte laga lasagne så det ska bli intressant. (: Klart om bara några minuter så ska skriva ett snabbt inlägg.

Basselus och jag busade massor tidigare och då lyckades jag stoppa in handen i hans mun, saaataaan vad ont det gjorde. Samma hand som har en svullen tumme sen innan. Haha. Lyckades bränna samma hand i ugnen också. Det är VERKLIGEN inte min dag idag. Men men.

Sitter och halvtittar på "Grinchen - Julen är stulen". SÅ bra!
Nej, dags att plocka ut lasagnen.
Tjingeling!


Snabba Cash & Elf

SNABBA CASH
Hade inte sett den förrän igår men har hört mycket om den, att den ska vara SÅ bra. Kan inte riktigt hålla med om det. Visst var den bra och jag vart mycket illa berörd av den flera gånger (har svårt för filmer där de misshandlar varann). Men den kändes väldigt förutsägbar och som att de missat många scener på slutet. Vad hände egentligen med den lilla flickan? Hm? Ingen som vet? Jaja. Det var en bra film och jag kan absolut tänka mig att se den igen.

ELF
Detta är en av mina favorit julfilmer, SÅ söt. Visst, den är ganska dåligt gjord och väldigt väldigt förutsägbar men jag gillar den. En härlig känsla och man blir glad av den, i alla fall jag. :)

Tjingeling!


Lördag

Har inte suttit vid datorn något idag..förrän nu. Tog en lååång sovmorgon imorse..Snabba Cash var ju inte slut förrän sent (1-2 någongång) Basselus fick en morgonpromenix vid 9 sen gick vi alla och la oss igen. Heh. Så kan det gå.

Idag har vi mest softat inne. Jag och älskling slog just in alla julklapparna, det vart en del. För en gångs skull ska det bli roligt med jul. Riktigt roligt. Tror att julklapparna kommer uppskattas också, nice.

Snart ska vi väl börja laga mat, tror det blir lasagne ikväll. Eller spaghetti och köttfärssås...den som lever får se. Sen ska vi kika på grinchen. (: Får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Emsan bestämde sig för att stanna en natt till så vi ska mysa i kväll igen :D

Tjingeling!


Vinterbus!

Har just varit ute och busat i snön med mina sötnosar. Vart ordentligt tacklad av Ems och mulad också! Sikken jäkel. Får ge igen när hon minst anar det. (; Basse tyckte det var awesome att få vara lös och busa, hans favvosar.

Nu ska vi tina.
Tjingeling!


Nöjda

Tror alla här hemma är väldigt nöjda just nu. :) Vi har ätit den smumsiga maten och tittat på filmen "Elf", den är SÅ söt. Basselus hittade två nästan otuggade ben som han har knaprat på. Plockade fram chips och godis..älskling lyckades tappa ut lite chips på golvet som lusen fick smaska i sig. (;

Nu håller älskling och Emsan på att pumpa upp madrassen som Ems ska sova på. Det låter förfärligt. Haha. Stackars grannarna. Som Sebbe sa "det är tur att de flesta nästan är döva annars skulle de nog undra vad vi höll på med"

Ska snart titta på "Snabba cash", har inte sett den så det ska bli nice. De sålde den filmen för 9kr/st på Elgiganten idag så vi köpte med oss en hem till oss (och Sebbe köpte med en till en arbetskollega).

Nej, dags att vara social igen.
Tjingeling!


Tudilo

Älskling bestämde sig för att det var alldeles för jobbigt att packa ner datorn - packa upp den - packa ner den - packa upp den...så han valde att stanna hemma. Jag kände då såklart att jag inte kunde smita iväg till F och lämna min kärlek ensam hemma (även om han säkert uppskattat en ensam-kväll ;) Valde därför att åka hem med honom efter shoppingturen på stan. Emsan, min yngsta syster, följde med hem. MYS!

Shoppingen då....jo, det vart såklart lite mer än jag hade tänkt mig men INGET till mig själv. Duktig tjej! ;) Vart 4 julklappar till min älskling, en till till hans mamma, en till min mamma och hennes man, en till pappa och hans fru samt två julklappar till favoritbebisarna (E och L). Ser fram emot jul i år. Känns som att jag har kontroll.

På söndag blir det julstök hos min älskade mami, mys! Får se om Emsan stannar här tills dess eller om hon smiter hem imorgon. :)

Ikväll ska vi titta på film och äta min och darlings favoriträtt (chilikyckling m cashewnötter) samt såklart massa gottis, det är ju fredag(smys). Låter som en awesome kväll i mina öron.

Tjingeling!


Jajuste!!
Kom på att min mami gav mig en dunjacka idag, min absoluta favorit jacka! En svart, snygg, varm och go dunis. SÅ glad. Tusen tack till min fina mami <3


Sådärja.

Jag och Bassebus är sams igen och jag har även hunnit duscha. Smidigt!

Ska bara klä på mig vettiga kläder (vadå...mjukisbyxor är väl HELrätt i snökaos...inte?) och sedan ska jag försöka att inte halka hela vägen till bussen. Bra plan. Basses bästa finaste underbaraste husse (han har iofs bara en) kommer hem snart så lus klarar sig. :)

TJINGELING!


GARGH!

ÅÅÅÅH!! Jag blir så förbannad på Lus när han inte uppför sig. Nyss hade vi en riktig mardrömspromenad, den absolut värsta hittills. Resultatet är att jag har blåmärken på ena tummen och blöder på andra tummen. MARDRÖMSHUNDHELVETE! Han får sånna ryck och blir helt knäpp i huvudet ibland. TUR att han oftast är en mycket trevlig hund...


Edit: jag vet att han är snäll egentligen och att han bara är i den förbannade slyngelåldern. Men ibland blir jag bara så trött och less på att han total ignorerar och beteer sig som ett jävla pucko.

Borde nog inte publicera det här egentligen, folk lär ju undra vad det är för monster vi har här hemma....men äsch. De som känner oss och har träffat lus IRL vet att han egentligen är en snäll och trevlig kille. 



Nu ska jag duscha och försöka att komma över min ilska.
Tjingeling.


<3


Fredagsmyyys!

Nu är det dags för fredagsmyyyyyyyys! ;)

Jag och Basse följde våra rutiner plikttroget imorse och vaknade vid 9 men låg kvar och gosade till halv 10. Sen fick han en promenix och frukost och nu ligger han och mumsar på en leksak. (: Jag ska snart ge mig själv frulle också, måste bara blogga lite först (eftersom jag inte kunde logga in på bloggen igår em/kväll så har jag lite abstinens ;)

Om några timmar ska jag börja röra mig in mot v-ås. Ska ju(l) shoppa med F idag. Det blir nog mysigt och roligt, precis som sist. Dock ska jag bara köpa en endaste sak, en julklapp till min kärlek. Tror F har lite mer att shoppa.

Helt sick att det bara är EN vecka kvar till jul, nyss var det ju flera veckor. Galet så fort tiden kan gå.

Nästa vecka då?
Jo, för det första hoppas vi alla att intervjun på tisdagen går awesome men om den inte gör det så får alla hålla tummarna för att de billiga biljetterna till Spanien finns kvar så jag kan åka dit ner v. 2. :) Förutom det håller jag tummarna för en snöig julafton med massa god mat och mys.

Tjingeling!


Gårdagen

Efter att ha varit superonyttiga och ätit pizza till middag (Torinos vesuvio är mums!) så åkte vi till Sebbes kompisar (de kanske är lite mina vänner också ;) för att hälsa på dom och såklart deras bebbe.

Supermysigt med fika och bebisgos. Jag matade bebis med nappflaska för första gången i mitt liv och det gick SÅ bra, han mumsade i sig alltihop. Lite stolt faktiskt (; Bar runt på honom och lyckades få honom att inte gråta flera gånger. Han var lite kinkig pga ögoninflammation och såntdär dumt. Sötungen!

Återvände hem och tog ut vår älskade lurvbebis innan vi gick och la oss. Mycket trevlig kväll!
Tjingeling


Turn your lights down low

Just nu lyssnar jag på Colbie Caillat - Turn Your Lights Down Low, väldigt bra låt men inte en av hennes bästa. (:

Har precis läst ut boken jag hållt på med några dagar, Harry Potter och den flammande bägaren (någon som är förvånad? ;) Håller på att ta mig igenom alla 7 böckerna igen, de är ju så bra! (: Tur att jag inte tröttnar så fort/lätt hade nog ledsnat totalt på mina älskade HP böcker för länge sedan då..

Basselus har roat sig med att äta snö på balkongen, varit ute och busat i snön ett par vändor och så slockande han på mig i soffan för en stund sedan...nu ligger han vid mina fötter (: Pusslurven.

Älskling har ett möte på jobbet så han blir lite senare idag men borde komma om en timme eller så. Undra vad vi kan tänkas hitta på då..
Tjingeling!


Torsdag

Jaha, ännu en ny dag. Den började som de flesta andra. Sebbe (mitt hjärta ;) väcker mig alldeles för tidigt för att säga hejdå. Somnar om med Basselus tätt intill (han vill gooosa) och sen vaknar vi inte förrän strax efter nio. Då vill Bassebuslus mysa lite och tugga på något ben innan han tar sig upp och går med på att gå ut. (; Han var riktigt duktig på morgon promenaden idag, gjorde inte ett enda "utfall" mot kopplet. Pluppen!

Nu har jag ätit frukost (oboy och rostade mackor) och ska väl ta tag i den här dagen.
Tjingeling!


BF

Som i bitterffff...fast inte längre faktiskt. Åt jättesmumsig mat, lövbiff m pommes och sen vart det en tur till ICA, köpte hallon, vindruvor och min favoritläsk Fanta Limon (: Så glad att den finns i Sverige numer, fanns i Spanien långt innan :P

Darling har just gått och lagt sig så jag ska väl stänga av datorn och tv:n och krypa ner under täcket jag också. Pensionärer..? Jamenvisst.

Tjingeling


Badobidamdam

Jag har lågt blodsocker och beteer mig därefter. Skoj värre. Måste lära mig att äta lunch på dagarna så jag inte blir såhär grinig och lättirriterad. Suck! Har tagit tag i helvetesdisken nu i alla fall. La fram lövbiff på tining också, kommer ta en halv oändlighet innan maten är klar. SUCK! Knaprade lite pepparkaka för att försöka få upp humöret (och blodsockret) men tror inte det funkar.

I r r i t e r a d .



                                                                                                 (Tjingeling)


Haha

Tror ni att jag har öppnat min bok? Eller slagit på tv:n/en film? Nä.

Jag har pratat i telefon med P ca 2½ timme, väldans trevligt!
Hon är en av mina favoritpersoner faktiskt. Oerhört snäll och väldigt jordnära, awesome. Sen att vi båda hoppar väldigt mellan samtalsämnen är bara skoj (:

Förutom det har jag varit ute med Bassebus samt duschat. Så lite bra saker har jag ju gjort idag, hehe. Funderar på att värma en matlåda och äta sen lunch..men känns nästan som att jag lika gärna kan vänta till middagen. Får se hur det blir med det.

Älskling nördar sig med Ps3:an..såklart (;
Tjingeling!


Fortfarande onsdag (sick! ;)

Har inte lämnat datorn än..suck. Ska snart ta ut Buslus på en till promenix SEN SKA jag bädda ner mig med min bok. Heh. Eller kanske duscha och diska först. Hm. Får se hur det blir.

Fastnade i konversationer med massa trevliga människor. Några pratar jag mycket sällan med så det var väldigt roligt att få en liten uppdatering. Älskar facebook som låter mig hålla kontakten med folk jag annars skulle ha "glömt bort" .. Låter hemskt men ja, ni förtstår nog. (:

Kul med alla nya läsare, lämna gärna ett avtryck!
Tjingeling


Onsdag

Tänka sig att det redan är onsdag, 15/12 o allt. Just nu känns det som att veckan hittills har gått väldigt fort..men det vet jag ju att den inte har. (; Skönt med onsdag i alla fall. Då känns det som att det snart är helg och det är awesome.

Hittills idag har jag varit ute med lus, gett honom frukost och ätit frukost själv. Inte så värst händelserikt. Ska väl slå på en film eller fortsätta läsa lite. Lus har gått och lagt sig med ett tuggben och vill inte umgås. Haha.



14 månader sedan min älskling friade till mig. Världens bästa är han <3
Vad skulle jag göra utan min fina man?
Sebastian, du är min stora kärlek.



Tjingeling!


Sovdags

Snart är det sovdags. Darling går ju upp innan tuppen och behöver därför gå och lägga sig innan solen hunnit ner (typ) ;) Snäll som jag är så brukar jag också gå och lägga mig då, läser visserligen till efter midnatt men ligger i alla fall i sängen. Hehe. Önskar verkligen att vi hade en tv i sovrummet, skulle ha såå mycket roligare då. (:

Vi gick en sväng till ICA och sjävklart vart det (som alltid) lite mer än vi tänkt oss. Punchrullar med pepparkakssmak (mycket intressanta), kexchoklad, julmust och hundben...bland annat (;

Undra vad morgondagen har att erbjuda..
Tjingeling!


Grejor.

Nu händer det lite grejer i alla fall. Nana (min big sis) ringde och ville ha telefonsällskap medan hon väntade på bussen. Verkar som att hon och jag har en playdate på torsdag. Ska kika på deras nya lägenhet då, spännande!

Jag och F ska inte bara shoppa på fredag utan även leka på kvällen medan pojkarna lanar.. :)

Lagade mat nyss. Vart chili con carne till middag och så gjorde jag lite köttfärssås som darling kan ha till matlåda. Ska bara koka spaghetti till den så är det klart. Känner mig som en riktig hemmafru.

Håll alla tummar för mig på tisdag, behöver ett jobb. :)

Nu ska vi till ICA och handla lite frukostbröd till imorgon.
Tjingeling!


Intervju

Haha, de ringde från ett av jobben jag sökte här om dagen och ville boka intervju på tisdag. Spännande! Så halv fyra den 21a ska jag på intervju.

Hoppas det är ett jobb som passar mig och som vill anställa mig. Tror att det kan vara ett utmanande jobb och han som ringde var mycket trevlig.

Glad!
Tjingeling


Opepp

Känner mig opepp, ingen aning om varför men misstänker att det kan ha med att jag är så sysslolös att göra.. Men men. Älskling tyckte vi skulle ha ett Harry Potter maraton, något jag aldrig tackar nej till (; Darling verkade dock inte jätteintresserad så redan innan första filmen tagit slut smet han iväg till klubben. Helt okej, jag är ändå ganska tråkig och som P sa tidigare man måste träffa sina vänner också.

På fredag ska jag i alla fall ha roligt, då ska jag shoppa med F...eller snarare vara sällskap och rådgivare när F shoppar. Har själv inga pengar att spendera. Måste bara köpa en julklapp till min älskling.

Nu ska jag återvända till Harry Potter och de vises sten.
Tjingeling!


Fortfarande tisdag..

Har inte gjort mycket alls idag. Pratade med P i nästan två timmar, mycket nice! (: Tog med lusen och hämtade mitt hjärta utanför hans jobb när han slutade. Vart en lagom promenad. Nu sitter darling och målar sina plastgubbar medan jag sitter här och dregglar över snygga klänningar på bonprix, dumma P som visade mig den sidan (;

Får se om jag kanske klickar hem något fint att ha på mig på nyår. Skulle inte vara helt fel.
Förmodligen så kommer jag och min lilla familj fira nyår ute hos P med hennes familj + vänner. Mysigt! Trerättersmiddag och sånt fint. Låter verkligen inte fel i mina öron. (:

Nej, ska fortsätta dreggla.
Tjingeling!


Tisdag

Basse och jag tog, som vanligt, en ganska lång morgon. Han låg och muttrade en stund innan jag övertalade honom att det var dags att gå ut i det underbara vädret. Sol, vindstilla, lagom med snö...perfekt. :) Jag satte på vattenkokaren innan vi gick så när vi kom in behövde jag bara hälla upp det i en kopp. Lovely.

Idag är, som vanligt, en oplanerad dag. Men nu ska jag i alla fall njuta av lite frukost.
Tjingeling!


Daybreakers

Har just sett Daybreakers på TV1000 och jäklar vilken bra film! Helt sick. En vampyrfilm som jag tycker håller måttet. Det är lagom av allt och jag satt i alla fall på nålar till och från. Mycket bra! Kan tycka att den var liite förutsägbar och något upprepande men i övrigt mycket, mycket bra. Vart ordentligt äcklad ett par gånger också. Hehe.

Tror(!) att mitt hjärta tyckte den var bra också. Han har smitit ut på kvällskiss med Basse så jag vet inte säkert.

Nu är det sovdags.
Tjingeling!


Sommaren med Göran

Sitter och halv-tittar på "Sommaren med Göran" nu igen. Vet inte hur många gånger jag sett den egentligen men ja, den är bra. Lagom rolig och pinsam. (;

Förutom filmen har jag mest läst lite, Harry Potter och den flammande bägaren är det jag läser just nu. Sen står Harry Potter och Halvblodsprinsen på listan.

Nu ska jag återvända till min matlagning.
Tjingeling!


BasseUsling

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så börjar min lilla kille växa upp..30kg envis hund är inte alltid att leka med. Idag visade han sin absolut värsta sida när vi var ute på en lite längre promenad. Förb*nnade hund. Han biter i kopplet, mina händer, min jacka, mina byxor, hoppar och beteer sig som en idiot. Jag har lite olika sätt att handskas med detta och ja, jag vet faktiskt inte om något egentligen funkar eftersom han börjar om igen nästa promenad.

Tilläggas ska att han inte alltid beteer sig som en idiot, ungefär varannan promenad kommer detta fram. Kan även tillägga att han får åtminstonde en långpromenad/dag samt hjärngympa inne och så tränar vi ofta på sitt/ligg/vänta/varsågod/gå fot osv både ute och inne. Så jag tror(!) inte att det är för att han är uttråkad/understimulerad som han beteer sig såhär..


Här är i alla fall mina olika sätt jag kommit på hittills:

1. Säga loss och "fy:a" honom
Detta funkar inte speciellt ofta och NÄR/OM han väl släpper så är det inte länge eftersom han insett att han kan göra om samma sak igen utan att det händer något speciellt.

2. Ignorera honom tills han självmant släpper (står alltså helt stilla och tittar åt ett annat håll)
Som längst har vi stått närmare en kvart på samma fläck. Väldigt tålamodskrävande från min sida men vad gör man inte. Eftersom detta tar ganska lång tid och ja, han börjar bita igen ganska snart efter, så är det ett av sätten jag tror minst på, tyvärr.

3. Avleda hans uppmärksamhet. Tex peka på något en bit bort och med positiv röst säga "titta där, vad är det?!?"
Detta funkar ganska bra. Han brukar släppa ganska omgående och börja leta efter det som jag tyckte var så intressant. Dock är det som med de andra sätten, han inser snart att han kan börja bita i kopplet igen.

4. Skrämma honom. När han biter tag i kopplet och börjar jävlas tar jag ett kraftigt steg framåt och vrålar NEJ.
Denna metod funkar ganska bra. Han blir paff (mest för att jag aldrig skriker på honom annars tror jag) och släpper. Biter sedan inte tag i kopplet på ett bra tag..

5. Brotta ner honom i snön, sätta mitt knä mot hans sida och hålla ner honom tills han släppnar av och släpper.
Detta är det värsta jag vet eftersom jag inte tycker om att behöva vara hård mot honom men det är det enda som får honom att haja till ordentligt. Dock kan det behöva upprepas 1-3 gånger innan han fattar och sköter sig resten av promenaden.

Efter varje lyckat försök berömmer jag honom mycket, kastar snöbollar och gosar lite med honom så att han ska förstå att han gör rätt. Dock tror jag att han kan missuppfatta mitt beröm som att han måste bita i kopplet för att få beröm. -_- ÅH, det är så frustrerande. I alla fall så testade jag på mardrömspromenaden att bara säga "duktig Basse" med snäll röst när han gjorde som jag ville..alltså inte berömma "för mycket". Detta funkade ganska bra.

Någon som har några tips?
Om mami letat sig hit tror jag att hon kan ha några bra tips att dela med sig av då Sigge inte alltid varit den snälla kille han är nu..eller vad säger du Mami? (;

Tjingeling!


JobbsökarMone!

Mer eller mindre varje dag går jag in på flera av alla sidor med jobbannonser. Hittar inte alltid något/några jobb att söka men ibland dyker det upp ett par st. Idag hittade jag tre jobb att söka så jag har suttit och pillat på mina ansökningar en stund nu.

Ett av jobben hoppas jag lite extra på. Då jag var en av de 10 sista till 5 jobb för några månader sedan. Eftersom de trodde på mig så långt hoppas jag att de ska ge mig en chans nu. Hoppet är det sista som överger människan ;) Hehe.

De andra jobben är inte jätte intressanta men ja, bättre än "inget". (Jobbar ju bara extra/vid behov nu och det blir inte många timmar/månad..tyvärr)

Tjingeling.


Tattoooooos

Som de flesta vet har jag sedan ungefär ett år tillbaka en tatuering, en streckgubbe som bosatt sig på min vänstra vrist. Vissa dagar tycker jag att han är oerhört ful och andra dagar tycker jag att han är det coolaste som finns. Lite hatkärlek till min gubbe tror jag (;

Hur som helst så är det ju så att jag länge planerat för vilka tatueringar jag ska ha och vart..och nu börjar det rycka lite i mina nerver. Vill ha en till, snart. Ska bara lista ut vilken och vem som ska få tatuera dit den. (:

Älskling sa igår att han funderade på en till tatuering, en som jag tror skulle vara ganska tuff faktiskt samtidigt som den är lite töntig, precis som det ska vara (; Hihi. Får se om han tar steget och sätter dit den eller om han kommer på något annat...eller om det blir någon överhuvudtaget.

Någon som läser och INTE har en tatuering? :P
Tjingeling


Favorit

Detta är min absoluta favoritlåt just nu..

Joshua Radin - Sky

Klickar ni på namnet så kommer ni till spotify :)

Kan lyssna på denna om och om och om igen, till mitt hjärtas besvikelse ;) Han är inte överförtjust i att jag kan lyssa på samma låt oavbrutet i flera timmar. Av någon konstig anledning förstår han inte heller att jag kan titta på samma film varje dag i några veckor utan att tröttna. Haha. Kanske är jag som är knäpp (;

Låten har även varit bra för mig under en period då jag hade mardrömmar varje natt. Det kändes lite lättare efter att jag lyssnat på denna några gånger. Konstigt hur det kan vara men skönt att något så enkelt som en låt kunde få mig på bättre humör i alla fall.

Kul att se att några till hittat hit efter min länkning på facebook. Lämna gärna en komentar någonstans, nyfiken på vilka som hittat hit. Hehe.
Tjingeling!


Julkort

Jag har världens sötaste vänner och familj som skickar så fina julkort till mig. Ett kort jag inte hade förväntat mig var från mitt L i göteborg. Vart oerhört glad! <3

Det är sånt som förgyller mina dagar.

Själv hade jag inte tänkt skicka några julkort alls..men ja, nu har jag ändrat mig och får sätta en väldig fart för att hinna med det innan jul. Haha. Så kan det gå ;) Tänkte bara dela med mig av det, nu ska jag mumsa på lite pepparkakor.
Tjingeling!


Filmer

Jajustja, glömde helt bort att uppdatera om filmerna vi såg igår.

Först tittade vi på halva "9" en film av min favorit Tim Burton..dock kan jag ärligt säga att filmen var väldigt dålig. Lite för lite "Burton" över det hela och lite för mycket "det här ska vara konstigt för det kan vara konstigt" typ. Men säkert en sevärd film. (Kan dock inte jämföras med filmer som Edward Scissorhands..)

Den andra filmen vi såg var "Natt på muséet 2". Jag tycker att det är en av få uppföljare som är bra. Lagom mycket "dethärhändeiförrafilmen" och lagom mycket nytt. Perfekt! Man behöver inte ha sett första filmen för att förstå denna, awesome. Dock är det ju långt ifrån den bästa filmen som gjorts men väldigt bra i alla fall. (;

Hm, minns inte vad den tredje filmen hette...ska försöka leta rätt på det.
Men den var i alla fall väldigt väldigt väldigt rolig. Både jag och älskling skrattade högt många gånger. Lite innehållsfattig som komedier brukar vara men helt klart sevärd! Rekommenderar den starkt till alla som vill skratta en trist kväll. :)

NU blir det frukost.
Tjingeling


Måndag

Jahaja, så var det måndag och ännu en ny vecka..kan helt ärligt säga att för mig är det skitdetsamma vilken dag det är. Meningslösheten går hand i hand med hur uttråkad man kan vara.

Jaja, skitsamma.

Lucia idag. Hade planerat att ta mig upp och titta på lucia på tv men eftersom jag har världens gosigaste hund som bara ville mysa så skippade vi det och låg kvar i sängen. Haha. Får titta på någon repris sen. Efter en morgonpromenix ska jag nu ta tag i dagen och eh....äta frukost. (Jag vet, mitt liv är helt sick intressant!)
Tjingeling!


Tvätt .....

Tänkte bara att ni (2) som läser ville veta att vi fortfarande(!) tvättar. Eller nej, där ljög jag. Nu håller tvätten bara på att torka...vilket nästan är drygare för man måste ner och titta till det med jämna mellanrum.

D r y g t .


Ska snart ta tag i matlagning, whopido. Det blir säkert jätteroligt.
Tjingeling 


Uppdatering

Tror inte att jag bloggade något igår? Så här kommer i alla fall en liten uppdatering.

Under dagen gjorde jag inte så mycket, läste mest. Har lånat en bok av F som var helt okej, inte riktigt min smak då det var väldigt mycket upprepningar osv. Men en helt okej bok och jag tror att jag ska läsa de andra två i serien också. Kan uppdatera med bokens namn senare är inte helt säker på stavningen nämnligen (Paksenarrion - Fårahederns dotter eller något i den stilen ;)

Mitt hjärta var i stan med sin bror och hjälpte till med hans julshoppande samt köpte mammas julklapp. Jag har en så snäll man. Det vart inte riktigt vad vi hade tänkt oss men nästan, hoppas min mami blir glad.

På kvällen begav vi oss till P och hennes familj, de bjöd på jättegott julfika och massa mys. Några av deras vänner var där och en massa barn, urmysigt! P´s son, L, är så ruuuskigt söt. Ville nästan kidnappa honom (; När vi kom hem sen slöade vi mest innan vi gick och la oss. Allt som allt en myyyycket bra lördag!

Idag ägnas dagen åt tvätt. Då vi tycker att det är så hemskt tråkigt och värdelöst brukar vi samla på oss ett ordentligt berg med tvätt innan vi tar oss i kragen och bokar en tvätt-tid...så det blir nog en heldagars. Tur att jag har en så lovely darling som gör det lite roligare att tvätta <3
Tjingeling!


Plastgubbar och andra objekt..

Min älskling har en, för mig, mycket konstig hobby.

Han tycker om att köpa förpackningar med små plastbitar i. Det är extremt många, extremt små plast bitar i varje förpackning som kostar allt ifrån 50kr till jagudvethurmycket. Dessa plastbitar klipper han sedan loss och limmar ihop till små gubbar, monster och annat. Dessa plastobjekt ska sedan sprayas med svart spray (som förmodligen kan vara anledningen till bristen på hjärnceller ibland ;) och sedan ska dessa målas. Färgerna som används har oerhört fina namn men ser egentligen ut som vilken vattenfärg som hellst fångad i en liten burk och till det fenomenala priset av ca 35kr/burk..dock är färgen ganska tjock...eller ja, de flesta i alla fall. Målandet av ett normal stort plastobjekt tar ca 1½-2 timmar och utförs med största precision.

Vad gör man då med dessa objekt (som det finns hundratals av i bara min älsklings ägo)?

Jo, man spelar med dom. Inte schack eller så, nej nej, snarare strategi spel där man använder sig av sin fantasi (och några verkliga objekt...i plast. ;) Detta är väldigt fascinerande för mig som aldrig tidigare stött på detta och det tog ett bra tag innan jag förstod vad det är dom gör egentligen. Förstår fortfarande inte riktigt men tycker att faktumet att han har en hobby som han älskar är awesome!

Och folk tycker att jag är konstig som tycker att det är roligt att rida runt på ett stort djur och få den att göra som jag vill...hm ;)
Tjingeling!

(älskar dig baby!)


Idol....eller.

Åh, jag kan inte förstå varför jag ägnar denna idioti ett helt eget inlägg men ibland blir jag bara så irriterad!

Hur dumma är sveriges befolkning egentligen?! HUR kan man rösta på någon som erkänt att han knarkat...under programets gång?!? HUR kan man rösta på en kille som är otrogen mot sin flickvän och låter henne veta detta genom media?! HUR HUR HUR?! Jag förstår inte logiken. Skiter i hurvida han sjöng som en ny Elvis eller inte, det han gjort (och säkerligen fortfarande gör) är FEL. FEL FEL FEL.

Hur skulle ni, alla tjejer som totalt förtrollats av denna man, känna er om det var ni som var den bedragna flickvännen? Hur skulle ni reagera om er dotter/son/vän knarkade och inte ansåg att det var fel (för Jay blir ju uppenbarligen höjd till skyarna även fast han är pundare)?

Idioti och jag är upprörd.



(Tjingeling)


Girls night

Glömde helt bort att skriva om min och F´s tjejkväll. En mycket lyckad sådan om jag får säga det själv. ;P

Började med att jag var hos frisören (tyvärr en mycket dålig sådan och bitchig som få) vart väl nöjd med håret även om det inte vart som jag tänkt mig. En hel del tjejsnack och skitsnack till lite tv-tittande sedan åkte vi och åt mat. När vi väl återvänt hem till F så visade det sig att pojkarna redan saknade oss så mycket att de ville vara med oss resten av kvällen (; haha. Vi la ansiktsmasker (jag och F alltså) och fixade med våra naglar.

Filmen för kvällen vart Trollkarlens lärling. Helt okej film men väldigt seg och lite dryg till och från. Bjöd på skratt och lite spänning men långt ifrån så bra som jag trott/hoppats att den skulle vara.
Tjingeling!


Fredag

Försov oss lite imorse (eller inte så lite, ganska mycket) så det vart en mycket stressig förmiddag. Men tack vare en mycket snäll bror och världens bästa F så hann vi med vår buss in till Stockholm. (Japp, jag följde med ;)

Vi kom in till stan strax efter 14 och började med att leta reda på älsklings ena favoritaffär, Games Workshop tror jag den hette. Massa plastgubbar och saker, inte jätteintressant men många saker var oerhört väl gjorda. Sen vart det en snabb skoshopping, hade varit lite dum i mitt skoval och valt alldeles för kalla och små skor. Haha. Är i alla fall ägare till världens skönaste vinterskor nu, perfekt! Därefter vart det lite planlöst vandrande och tittande i affärer. Älskling hittade en jättejättesnygg jacka men tyckte den var lite dyr (ska nog övertala honom att köpa den i alla fall ;)

Vi begav oss såsmåning om till älskling andra favorit affär, en bokhandel typ. Minns inte vad den hette men tyvärr hade de inte det älskling letade efter. Hittade ett spel som jag ville köpa men nästa 600kr för ett brädspel kändes lite väl dyrt. Vart ett snabb besök på julmarknaden innan vi begav oss tillbaka till centralen. Tog en fika och sedan åkte vi tåg hem. Har just ätit lite mat (kinamat!) och ska mysa resten av kvällen.

Basselusen har varit med F hela dagen och skött sig finemang. Han är inne i en mycket trött period och sover hellst hela dagarna. Haft lite fnysningar och feber till och från några dagar..tror att han är lite förkyld stackarn. Nu ligger han och sussar sött brevid sina favorit leksaker. :)

Allt som allt en väldigt bra dag!
(även fast det inte vart som vi tänkt oss och vännerna vi skulle träffa fick lite förhinder..men men)
Tjingeling!


Boys night

Mitt hjärta har städat klart lägenheten (jag städade bara badrummet ;) och håller nu på att steka kycklingen till middagen. Duktiga darling! Pojkarna ska äta kycklingfilébitar i chilicreme fraiche och cashewnötter till det ska de ha bandspaghetti. Mumma. Älskling har i lite hemliga kryddor.. haha. :P

En av mina absoluta favoriträtter. Min och älsklings paradrätt. Hehe :)

Undra vad jag och F ska äta. Ingen aning faktiskt. Är inte speciellt hungrig men lär ju bli det om några timmar. Ska till frisören i v-ås en sväng också. Nice! Äntligen ska jag bli av med lite av mitt ruffs. Skönt.

Nej, nu ska jag kika till Basselus mat som också står på spisen.
Tjingeling!


Mobiler

Ja, vad skulle vi göra utan våra mobiltelefoner egentligen? Jag vet att jag är helt besatt av min. Har den mer eller mindre alltid med mig och kan erkänna att det känns tomt utan den. Sick! Borde köpa ett armbandsur så jag åtminstonde vet vad klockan är om jag glömmer telefonen hemma. Haha.

Nu har i alla fall tiden kommit då det är dags för mig att köpa/skaffa en ny mobil. Gör det ungefär varannat år.

Valet står mellan en HTC Desire HD eller en iPhone 4.
Vad tycker du/ni? Pågår en diskussion på min facebook just nu, mycket intressant. :)
Tjingeling!


Torsdag

Haha, jag och lusen är galna. Sover till 11-12 varje dag numer. Förstår inte att han vill/kan sova så länge. Sebbe är i alla fall duktig och smiter upp i vettig tid men då vill Bassebuslus inte följa med upp. Galet! Kan dock förstå att han sov länge idag eftersom vi gick till macken igår, kom inte hem förrän kl 12 inatt. 1h och 40m tog det fram och tillbaka. Lite kallt bara..men vi värmde oss med varm choklad när vi kom hem, mys!

Idag ska mitt hjärta ha sin boys night så jag ska leka med F. (:
Nej, dags att ta tag i dagen. Det enda vettiga jag gjort hittills är att fixa med mina abonnemang (har två st för att jag behövde en ny telefon för ett par år sedan.) Har sagt upp ena abonnemanget samt ändrat det andra så att det inte ska bli lika dyrt för mig. Nu när min älsko ska byta till tre behöver jag ju inte lika mycket att ringa för ;) Nice!
Tjingeling!


Craving.

Jag och mitt hjärta fick just ett jättesug efter glass...så nu ska vi GÅ till bensinmacken som är öppen. Haha, vi är lite lätt störda. Men Basselus behöver ju en promenix så varför inte promenera ca 45 min enkel väg till bensinmacken för glass mitt i vintern? Hah!

Jaja, ska ut och förfrysa mina tår nu.
Tjingeling!


Onsdag.

Känner mig helt oinspirerad till att skriva något alls. Så det blir bara en liten update. Har varit ute med Lus i snön, fucking kallt. F ringde och planerade lite inför imorgon..awesome. Har diskat och nu ska jag dricka te.

Inrtessesmurfarna exploderar.
Tjingeling.


Tröttast.

Efter maten gick vi och la oss och läste varsin bok en stund, självklart somnade jag. Helt sick att jag kan sova så mycket utan att egentligen göra något på dagarna. Börjar bli tröttsamt..höhö.

Älskling smet iväg ner på klubben nyss så jag ska roa mig och Basselus ett tag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.
Tjingeling!


Stockholm

Glömde helt bort att beklaga mig lite över att mitt hjärta ska till sthlm på fredag..och inte jag! Så orättvist! ;) Han ska ha en playdate med en av mina närmsta vänners man. Trevligt. Misstänker att de ska planera inför resan vi vill göra nästa år. Spännande. :)

Jag ska försöka ta mig till huvudstaden i början av 2011. Så länge sedan jag var där, skamligt.
Tjingeling!


Onsdag

Idag har jag verkligen gjort INGENTING hittills. Jätte skönt faktiskt, för en gångs skull. ;)

Igår shopade jag och F loss på stan, vart en hel del julklappar. Har bara mamma och hundarna kvar att köpa till. Och så mitt hjärta såklart, den absolut svåraste att köpa till. Han köpte till mig igår, den lurifaxen. Har klämt och känt på paketet flera gånger men kan inte ens komma på en bra gissning. :P Spännande! Hade det jättemysigt med F på stan igår, vi fikade inne på kv Igor, världens godaste morotskaka fanns där, mm!

Håller på att koka potatis och korv nu, blir en sen lunch/väldigt tidig middag. Mums.

Resten av kvällen ska ägnas åt städning, mitt hjärta ska ha boys night imorgon och då måste ju lägenheten se presentabel ut. De ska äta gott och spela spel, inte alls avis ;) Jag ska leka med F imorgon igen, vi kör en mini-tjej kväll med ansiktsmasker och bra filmer :) Ska bli awesome.

Nej, dags att försöka ta mig in på facebook, den vägrar släppa in mig...
Tjingeling!


Tisdag

Igår kväll tittade jag och F på love actually, ruskigt bra. :) En personlig favorit såhär i juletider. F hade aldrig sett den förut så det var skoj.

Sov kvar här och är fortfarande hemma hos min bror och hans F. Fick lite tråkiga nyheter av en vän imorse och det har gått lite tid nu på morgonen åt det.

Mitt hjärta är på möte på stan så fort han kommer tillbaka från det ska jag och F ner på stan och shoppa julklappar, skoj!
Tjingeling!

Pepparbiff

Eftersom jag vart så oerhört yr av att sätta på mig glasögonen fick jag självklart även en jäkla huvudvärk :( Så jag vart sängliggandes i någon timme för att bara stabilisera det stackars lilla huvudet. Darling tog hand om lus och sedan gick han ner på klubben för att umgås med en vän.

Efter att jag piggnat till lite satte jag på Harry Potter and the goblet of fire. En av de filmerna jag tycker bäst om, faktiskt. Myste med duntäcket i soffan till den. (: Därefter vart det matlagning och så diskade jag för typ tredje gången idag.. Pepparbiff med klyftpotatis vart det idag, smarrigt.

Om ett par timmar ska vi åka in till stan. Älskling ska lana och jag (+ Basselus) ska mysa med min ena brors flickvän :) Blir nog härligt. Sover kvar i stan för imorgon ska vi julshoppa och klippa Basses klor :)
Tjingeling! 


Glasögonorm

Haha, har precis tagit ut linserna och satt på mig mina gamla glasögon..herregud! De är så hemskt fula och så blir jag extremt yr av dom. Behöver verkligen nya. Får ta tag i det efter jul någon gång. :) Tills dess är jag dizzy glasögonsnaky! ;)

Tjingeling!


Bandslam

Har tittat på en film på TV1000 idag, Bandslam. Namnet tycker jag är helt värdelöst och hade de satt en bättre titel på filmen hade säkert fler sett den för den är helt okej. Outsider som byter skola och blir kompis med en poppis tjej, startar band osv. Riktigt rolig stundvis (första kyssen tex ;).

Helt klart sevärd!


God morgon världen

Ännu en sovmorgon, kom iofs hem ganska sent igår (tjugo i tolv) så det är väl förståeligt. Basselus har inatt för första gången sovit hela(!) natten i vår säng..hm.

Glömde skriva att mitt hjärta bjöd på Spicy hot igår, SÅ gott! Har min absoluta favorit nr 4 men älsklings favorit 13c med nudlar ist för ris är också väldigt tasty. Dock lite för stark för känsliga mig ;)

Idag har vi inget inplanerat..men vi borde städa, diska och boka tvätt-tid (tråk tråk tråk) Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. Om jag får bestämma så blir det en mumsig frukost framför någon bra film, lite städa och diska efteråt och sedan en smarrig middag :P (Men jag tycker inte alls om mat ;)

Nu frukost!
Tjingeling!


Harry Potter 7:1

Ja, nu har jag äntligen sett den..första delen av sista boken. Måste säga att det förmodligen är den näst bästa (om inte bästa till och med) filmen hittills. Lite seg i mitten men oj så spännande början och slut. Åh. Det är så sorgligt att filmerna snart också är slut. Kommer gråta floder när sista filmens eftertexter rullar.

Försökte förklara för mitt hjärta påvägen hem att det känns lite som att en mycket nära vän till mig är döende..låter kanske absurt jag menar, det är ju "bara" böcker och filmer. Men det är inte det för mig (och som jag förstått det är det mer än så för många). För mig har HP alltid varit en tillflyktsort. Ett bra ställe, trots sina hemskheter, en trygghet när mitt liv varit kaotiskt.

Kommer aldrig glömma när mamma kom hem med första HP boken till mig, tyckte först att det såg ut som en onödigt tjock barnbok men redan efter första sidorna var jag totalt fast. Min snälla mamma fixade även förbokningar av de kommande böckerna och såg till att hämta dom samma dag som de släpptes, guld <3

Kan utan tvekan säga att HP böckerna är de absolut bästa jag läst.
Åh. Det är så hemskt att det snart är över. :(


(Tjingeling)


Oj

Råkade somna en stund efter att darling kommit hem. Haha. Skulle bara blunda lite och så försvann han in i duschen, då slocknade jag helt. Så kan det gå. Men nu är jag vaken igen (knappt).

Verkar bli Burger King innan bion, låter bra i mina öron. Deras Tendercrisp Chicken är yummie! :)
Tjingeling!


Haha

Finns det något bättre än att duscha? Nä! ;) Känner mig som en ny människa nu, nyduschad och så har jag haft på lite väldoftande bodylotion. Mm!

Snart kommer min stora kärlek hem. Undra om vi ska laga lite mat då eller om han ville äta på Spicy. (Jag åt ju där i fredags så han vart lite avis ;) Jag är dock sugen på kyckling (haha, som alltid!) Får se vad det blir för smarrig mat.

Basselus är faktiskt riktigt snäll idag..om man bortser från promenaderna. ;P Tror han fortfarande är trött efter helgens alla påhitt. Han har ju åkt både landsortsbuss och stadsbuss samt sovit hemma hos Nana för första gången och så fick han ju vara med min ena bror och hans sambo ett tag. :) Jag kunde inte ha bättre syskon och vänner, ni är bäst! Stort tack för att ni ställer upp och hjälper till med lusen, utan er hade det varit tufft. Älskar er!
Tjingeling!


Bok tips!

Om ni, precis som jag, gärna läser chick-lit så har jag ett hett tips till er. Det är ingen nyhet och de flesta har redan upptäckt denna underbara författare, men ändå.

Marian Keyes.

En av mina absoluta favorit författare. Hennes böcker får mig alltid att KÄNNA något. Inte bara en bok jag plöjer mig igenom oberörd. Vissa får mig att gråta (Är det någon där?) andra får mig att skratta (å andra sidan). Har du/ni aldrig läst en av hennes böcker så sätt fart!

Tjingeling


Confessions of a shopaholic

Har just sett klart på denna film. Vissa har beskrivit den som en blandning av Ugly Betty och Sex and the city. Jag kan hålla med på vissa punkter, det finns en receptionist med attityd likt ugly betty, det är massor med mode och kreditkort som i sex and the city..men den saknar det där lilla extra som gör den oemotståndlig. Huvudrollsinnehavaren känns aldrig lika nära och äkta som tex Samantha. Den blir lätt enformig och redan innan en minut passerat vet man hur det kommer att sluta. Men den är söt och bjöd på några skratt.

Ett helt okej tidsfördriv men ingen film jag känner för att klicka hem och titta på om och om igen, tyvärr.

Nu ska jag och lus ge oss ut i snön igen sen blir det en dusch :)
Tjingeling!


2:a advent

Kom för en stund sedan på att det redan är 2:a advent. Helt galet så fort tiden går. Det här året tycker jag lite bättre om julen jämfört med förra året. Vet inte vad som fått mig att ändra mig men i år känns det inte lika stressande på något sätt. Har haft jul-films längtan i flera dagar och tänkte därför klicka hem några från cdon men väl inne på sidan kom jag inte på vilka jag ville se/ha. Så jag skiter i det. Får vänta tills mitt hjärta kommer hem och kan bestämma med mig.

Måste även säga att det är väldigt fint med all snö överallt. Ett stort plus att det snöar lite varje dag nästan, så håller det sig vitt på marken. Blir inte slaskigt och grådaskigt som det lätt blir annars. Mysigt!

En annan som gillar snön är Basselus. Han älskar verkligen att busa i snön och jaga snöbollar. Skuttis <3 Tyvärr börjar Basse växa upp och har även börjat testa sina gränser ganska så ordentligt. Väldigt irriterande att behöva brotta ner honom i snön och säga åt honom på skarpen...varje promenad. 20-30kg kvar tills han är fullvuxen och jag börjar fundera på vad jag gett mig in på. ;) Ska bli skönt att börja min utbildning i januari så kanske jag kan uppfostra lus till en riktigt sund vovve. Hehe. (Sen ska han ju kastreras också, det lär göra en viss skillnad i hans psyke)

Nej, det här skulle ju handla om julen!

I veckan som kommer ska jag och älskling åka in och shoppa de sista julklapparna, har bara ett fåtal kvar. :) Skönt! Ska försöka övertala honom att vi ska köpa en gran (kan tänka mig en plastgran till och med). Det är ju så myyysigt med en dekorerad gran.

Saknar min, pappas och min farbrors tradition att gå ut och hugga en gran i skogen. Vi brukade ge oss ut och välja ut två granar som fick följa med hem. Det mysigaste (och anledningen till att jag följde med) var ändå fikapausen med lussebullar, pepparkaksdeg, glögg, julmust och annat gottis. Mm! Det är kvalitétstid.
Första åren utan den traditionen kändes jättekonstiga men nu börjar jag vänja mig vid plastgranar..tyvärr.

Tjingeling


Moneybox

Har inte börjat städa än..men har tittat ikapp på julkalendern som jag faktiskt tycker är helt okej i år. Tittar via svtplay för att kunna titta när jag vill (vem går frivilligt upp vid 7 för att titta på tv i 13 minuter?).

Ett musiktips jag vill dela med mig av är Eliza Doolittle. Låten Pack Up är en personlig radiofavorit. :)


Sovmorgon

Kom hem ganska sent igår (strax efter elva) så det vart några chokladbitar ur älsklings Paradis-ask och sedan bums i säng. Mest för att darling skulle upp och jobba klockan halv 6 imorse. Basselus somnade direkt och har sovit tills för en stund sedan. Helt sick att min vovve vill sova till 11 på morgonen. :) Men jag klagar inte utan tog även jag en lång sovmorgon, så skönt! Efter en promenix i snön har vi nu kommit in igen.

Planen idag är att röja lite i lägenheten, börjar bli lite stökigt. Senare ikväll ska jag och mitt hjärta på bio för att se mitt andra hjärta, Harry Potter ;) Åh vilken nörd jag är men böckerna (och filmerna) är ju bara SÅ bra.

Nej, dags att äta lite brunch tror jag.
Tjingeling!


Fredagsmys och jobblördag

Igår åkte jag och lusen till Nana (min bigsis) för att ha en riktig myskväll med film och gottis. Vi började med att titta på Idol (inget jag är intresserad av ;) och sedan umgicks vi lite med folk som tittade förbi..efter det vart det film, Pretty Woman, en klassiker. Jag somnade dock då klockan var ungefär halv tre. Hehe. Så det vart inte så många filmer men det vart mycket mys!

Idag tog Nanas man ut lus på en morgonpromenix så jag fick vakna i lugn och ro, jätteskönt! Sen har dagen mest bara flutit på. Fick hoppa in och jobba 16-21.30 så kom därifrån för en liten stund sedan. Sitter hemma hos min mami och umgås med en av mina andra systrar. Ska snart gå till bussen och åka hem till mitt hjärta. Helt sick att jag saknar honom galet mycket efter ett dygn redan. Men det är väl så kärleken är :)

Nej, har inget mer att skriva så slutar här.
Tjingeling!


Uppdatering

OJ va längesedan det var jag bloggade. Skamligt! Det har, såklart, hänt massor sedan dess. Kan uppdatera lite kortfattat..

Har slutat ta hand om både Carras och Challe pga olika anledningar. Jätte tråkigt verkligen. Jag och mitt S har köpt en hund (Rottweiler, Van Der Bach "Basse"), flyttat till en 2:a (jättefin!) och bytt bil. Jag har även börjat på ett jobb HV och sedan slutat på det jobbet. Slutat jobba på Hamre (hoppar in någon enstaka gång bara) och börjat jobba på ett nytt ställe TSB (extra ansälld). Mitt S har börjat på ett jobb där han stortrivs, jätteroligt! Jag har dessutom anmält mig till en hundinstruktörsutbildning som börjar sista helgen i januari, så spännande!

Har säkerligen hänt massor mer men inget jag kommer på för tillfället.

Så vad gör jag i dagsläget då? Söker jobb..massor av jobb. Umgås mycket med Basselus och lagar mat mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv. Hemmafru ;) Saknar hästarna en hel del också, men den som väntar på något gott osv..

Idag ska jag i alla fall göra något roligt! (Det händer inte så ofta eftersom mer eller mindre alla jag känner är upptagna hela dagarna och bor i Västerås. ;) Jag och Basselus ska alldeles strax sätta oss på bussen och brumma in till city för att umgås med min bigsis hela kvällen. Mys! Idolfinal, filmer, god mat, god dricka och såklart lite snacks ;)

Nej, dags att packa iordning det sista och börja släcka lite lampor tror jag.
Tjingeling!


RSS 2.0