Uppdatering

Känns som att det är dags för en uppdatering (; Har väl inte skrivit sedan första Göranträningen och det var ju ett tag sedan, närmre bestämt två veckor. Ajaj. Sämsta bloggerskan i Sverige...men någon måste ju vara det också (:

Hästuppdateringen kan jag börja med..
Har haft hand om Carras en del, inte jättemycket men ett par dagar i veckan. Nu har vi bestämt att jag ska ha honom fyra dagar i veckan, spännande! Ridningen har det gått lite upp och ner med, ena dagen känns det jätte(!) bra och allt flyter på men sen är det värdelöst dagen efter. Göranträningen i tisdags började jättejättebra, han var uppmärksam och följsam men sedan slog det tilt i huvudet på honom och vi ledsnade lite på varann (och Göran ;) Men efter ett dygns deppande har jag nu beslutat att ta nya tag nästa gång. Det kan inte alltid gå bra och jag har faktiskt inte ridit honom speciellt många gånger. Ska testa att träna för en ny tränare på onsdag också, Pia. Tror att hon kan vara precis vad vi behöver, spännande!! Har kämpat med spolspilte träning ett par gånger med varierande resultat, tur att jag är en envis skorpion annars hade det slutat i katastrof..tror jag. Han har lyckats krossa (okejokej, det är säkert bara en lite spricka..;) min stora tå. ):

Challe får gå ut i vanlig hage nu och verkar vara lite gladare i alla fall. Skönt att se, han är min ögonsten och största stjärna, min absoluta favorit på fyra hovar (; Han ska snart börja sättas igång, väldigt försiktigt förståss. Svårt att göra något när det är så mycket som man ska ta hänsyn till. Ska nog ta mig i kragen och bada honom såfort det finns en full varmvattenberedare och tillräckligt mycket tid. Eventuellt kommer jag att få lite hjälp av en ny tjej och det känns faktiskt bra..inte för att jag inte vill ta hand om min prins varje dag men för att inte köra slut på mig själv. (:

Får jobba en hel del nu också och det känns VERKLIGEN bra. Ska jobba fredag-uthyrning, lördag-igenridning och söndag som är min vanliga jobbdag. Sen blir det mer jobb vecka elva (:


Vad har mer hänt då?

Två systrar har fyllt år, den ena fyllde byxmyndig och den andra fyllde inteförgammalförattföljamedosspåkrogenän (; Igår var det utgång då min söta vän Milli fyllde 21. Vi var ett härligt gäng bestående av Sis, sis + sis kompis, bror, bror + flickvän, jag och min älskade man..och så Milli + en vän till henne (: Sjukt kul, har nog inte dansat så mycket (eller ramlat så mycket) på evigheter. Tyvärr var det ju inte det bästa för min stackars tå, menmen.

Nej, nu ska jag återvända till mitt filmtittande.
Tjingeling!


RSS 2.0